Cabina

Multe lucruri de pe lumea asta au loc in cabine special amenajate.

V-ati gandit vreodata cat de multe lucruri care ni se par uneori chiar banale au de fapt nevoie de niste spatii sub forma unor cabine? Nu v-a trecut niciodata asta prin cap?

Nu-i nimic, atunci va spun eu cateva dintre ele.

Daca ar fi sa ne gandim mai intai numai la cele care au chiar in denumirea lor cuvantul cabina si tot am gasi imediat ceva de genul telecabina, telegondola si chiar telescaun.

Bine, acuma ultimele nu au chiar cabina in nume, dar trebuie sa recunoasteti ca au legatura directa tot cu niste genuri de spatii special amenjate pentru destinatia lor, asa ca tot la cabine ajungem in cele din urma, nu-i asa?

Apoi ar mai fi si raposatele cabine telefonice, in care se intra numai cate unul, la inceput dupa ce primeam unda verde de la tanti telefonista, mai apoi cu cateva fise proprii in mana si in cele din urma cu o cartela telefonica in care ne pusesem in prealabil un credit baban. In cele din urma insa au murit si acestea de tot.

Asa ca putem ajunge mai apoi la lifturi. Va e frica de ele? De ce? Din cauza spatiului stramt sau din cauza ca nu li s-a mai facut nicio revizie de ani buni de zile? In primul caz se cheama ca suferiti de un fel de fobie al carei nume nu mi-l mai amintesc chiar acum, dar in orice caz trebuie neaparat sa consultati un specialist in psihologie, care sa va dea cateva sfaturi si tratamente cat se poate de utile.

In al doilea caz, cred ca trebuie sa luati legatura cu o firma care se ocupa de ascensoare, dar asta numai dupa ce ati facut rost de o suma consistenta de bani.

Si astfel ajungem si la cabine de dus. 🙂

E, aici cred ca nimeni nu mai are nimic de obiectat, pentru ca toata lumea prefera un dus bun. Numai ca, asa cum v-am spus inca de la inceput, si aici avem nevoie de ceva special, in care sa ne simtim perfect in momentele acelea deosebite in care apa curge siroaie peste tot corpul nostru.

In acest caz insa exista avantajul ca avem acea libertate deplina de a ne alege o cabina de dus confortabila, special croita pentru nevoile noastre.

Cabina de dus insa nu este totul, nu-i asa?

Evident ca lucrurile stau exact in acest fel si tocmai de aceea poate ca nu ar fi chiar lipsit de importanta ca sa extindem cautarile la cateva domenii de interes adiacente acesteia.

Si care ar fi acestea? Pai care sa fie decat cele care au legatura cu tot ceea ce tine de o locuinta si amenajarea acesteia si anume: cazi de baie, fose septice, toalete ecologice si chiar piscine.

Ar putea sa fie toate acestea gasite in acelasi loc? Iar raspunsul este da, de obicei tot ce tine de acest domeniu este vandut de catre o aceeasi firma, care are interesul sa isi fidelizeze clientii.

Pentru ca, atunci cand vine vorba de amenajarea unei locuinte, niciodata nu trebuie sa fii limitat decat de imaginatia ta proprie si personala 🙂 .

Bine, e adevarat ca mai exista si partea cu banii proprii si personali 🙂 , dar asta e o cu totul si cu totul alta discutie. Pe care o lasam pe seama buzunarelor fiecaruia dintre noi si, daca este nevoie – si de obicei chiar este nevoie – chiar si in seama celei mai apropiate dintre sucursalele bancare.

Iata deci cum, pornind de la o simpla si nevinovata discutie despre niste cabine de dus, am ajuns sa ne facem griji despre tot ceea ce mai avem nevoie pentru amenajarea locuintei fiecaruia dintre noi. Sau, dimpotriva, sa nu ne facem niciun fel de grija, daca apelam la serviciile unei firme de talia West Company , de exemplu.

Care firma va poate pune la dispozitie orice din domeniul acesta al cabinelor, ca si al celor adiacente, despre care am tot discutat pana acum in aceasta noua postare de pe blogul vostru preferat.

Ei, acum s-a lamurit toata lumea cum vine treaba asta cu cabinele sau nu?

Si daca dupa toate cele pe care vi le-am scris in cele de mai sus, inca exista cititori sau cititoare ale blogului meu care au dat un raspuns negativ la aceasta intrebare, plusez cu niste date de contact extrem de utile pentru fiecare dintre voi:

West CO Impex S.R.L.

adresa : jud. Sălaj, loc. Crișeni, nr.1, C. P. 457105

nr. de tel. si fax: +40 260 661 135 / +40 260 618 714

adrese de mail:

  • DEPARTAMENT ACHIZIȚII: achizitii@westcompany.ro
  • DEPARTAMENT RESURSE UMANE: hr@westcompany.ro
  • DEPARTAMENT COMERCIAL: comercial@westcompany.ro
  • DEPARTAMENT CONTABILITATE: office@westcompany.ro
  • DEPARTAMENT SUPORT CLIENȚI: suportclienti@westcompany.ro
  • SECRETARIAT: +40 260 661 135, secretariat@westcompany.ro

Pentru plăci extrudate sunati la nr de tel: +40 722 314 963 sau scrieti la adresa de mail diana.balota@westcompany.ro

Zi si tu ceva