Ce să alegi de Crăciun, un brad, molid sau un pin?

Atunci cand va decideti ce brad de Craciun artificial sa cumparati, ganditi-va la forma ramurilor sau la lungimea acelor. Fiecaruia ii place ceva diferit, asa ca este o idee buna sa stiti clar ce tip de ace preferati.

Pinii se caracterizeaza prin ramuri largi cu ace de pin lungi, ceea ce ii face sa para foarte densi si masivi. Molidul este foarte specific, mai ales pentru ca are o distributie inegala naturala a crengilor, ceea ce il face sa arate interesant si la moda. Pe de alta parte, bradul traditional de Craciun va poate incanta cu ramurile sale lungi si groase, care fac ca intregul brad sa arate voluminos, pufos si elegant.

Brazi cu si fara lumini

Brazii de Craciun artificiali cu lumini LED sunt absolut la moda. Acest tip de brad este potrivit pentru cei carora le place tehnologia moderna si nu doresc sa piarda timpul cu infasurarea nesfarsita a luminilor. Modelele de brad extrem de populare sunt 3D Spruce Exclusive cu iluminare LED si 3D Spruce Royal LED. In cazul unor brazi de Craciun artificiali cu iluminare LED, trebuie sa tineti cont si de faptul ca pretul bradului va fi putin mai mare in comparatie cu cel al unui brad traditional.

Nu veti putea deosebi brazii de Craciun artificiali 3d de cei vii

Brazii de Craciun artificiali 3D sunt de cea mai buna calitate pe care o puteti obtine astazi. Nu numai ca sunt foarte durabili si de inalta calitate, dar nici nu ii puteti deosebi de cei vii. Un brad de Craciun decorat este un simbol inseparabil al Craciunului. Cu toate acestea, in fiecare an, un numar incredibil de brazi sunt arsi din acest motiv. Adevarul este ca, de obicei, acestia nu sunt brazi din padure. Brazii de Craciun sunt de fapt crescuti pe camp. Dupa cativa ani, cand au ajuns la dimensiunea potrivita, se regasesc in camerele noastre de zi. Cu toate acestea, este mult mai ecologic sa obtineti un brad artificial de Craciun. Nu orice brad. Doar cumpararea unuia care va dura multi ani este ecologica.

Nu poti deosebi un ac 3D de unul real.

Brazii de Craciun 3D au ace moi, realizate din materiale PE de foarte buna calitate. Toate capetele ramurilor sunt turnate in matrite speciale. Doar in partea centrala, acele sunt realizate din PVC clasic. Acest lucru, la randul sau, confera bradului volumul necesar. Combinatia dintre diferitele materiale este cea care confera brazilor de Craciun un aspect realist, atat in ceea ce priveste forma acelor, cat si forma si volumul general.

Bradul de Craciun 3D va va servi pentru multi ani

Nu va mai trebui sa gasiti un brad de Craciun frumos in fiecare an. Asamblati pur si simplu bradul artificial de Craciun 3D de inalta calitate din cele trei parti ale sale in fiecare an si puneti-l la loc dupa sarbatorile de Craciun. Nu pierde ace si nu picura ghinion pe parchetul sau covorul dvs. scump. De aceea, in ultimii ani, interesul pentru brazii de Craciun FULL 3D a crescut foarte mult.

Zi si tu ceva