Cazare în Sebeş la Hotel Leul de Aur

Iata ca s-au intors temperaturile cele mai ridicate, pentru ca ne aflam deja in toiul sezonului estival.

Acuma, na, dupa ce tot anul asta, pana acum vreo cateva luni am tot dardait – mai ales dupa ce se lasa seara – si ne tot intrebam cand o sa vina vara sau macar niste temperaturi ceva mai normale pentru aceasta perioada a anului, macar acum cand seceta si-a intrat pe deplin in drepturi pe campii si pe ogoare ar trebui sa fim totusi cat de cat multumiti, nu-i asa?

Evident ca asa e , si tocmai de aceea poate ca ar fi cazul sa incepem sa ne gandim la faptul ca ar trebui sa ne facem si cateva planuri privind concediul nostru din fiecare an. Care concediu trebuie sa se poata dovedi intotdeauna ca s-a ridicat cel putin la nivelul celui din anul anterior, care este luat de obicei ca un fel de etalon pentru felul in care te-ai relaxat sau macar ar fi trebuit sa te relaxezi in cele cateva zile din an in care iti permite si tie seful tau sa iti faci de cap.

Asa ca trebuie sa te apuci de facut planuri.

Exact, asa cum spuneam si ceva mai sus in aceasta noua postare a mea de pe blog, este musai sa te opresti putin – mai mult 🙂 – din ritmul tau zilnic de munca si iti aduni gandurile si dorintele cele mai ascunse pentru ca mai apoi sa incepi sa pui mana pe un mouse, si sa te consulti si cu partenerul sau partenera de viata in ceea ce priveste reusita urmatorului vostru concediu.

Desigur, ideal ar putea fi daca v-ati organiza ca niste gospodari astfel incat sa puneti pe hartie tot ceea ce va doriti de la acest nou concediu, pentru ca sa fiti siguri ca veti sti ce alegeri sa faceti, iar la intoarcere sa puteti ca sa il catalogati drept fabulos in tot ceea ce le veti povesti rudelor, prietenilor si colegilor.

E greu sa poti face asa ceva?

Asta depinde de mai multi factori. In primul rand, cei de care depinde cu precadere sunteti chiar voi, cei care va veti face bagajele si veti pleca impreuna cu cel mic sau cei mici acolo unde numai voi stiti ca va place.

Mai apoi, depinde si de felul in care veti reusi sa gasiti pe net cea mai buna cazare pentru noptile petrecute in concediu. Iar asta se face, pentru cei care cauta cazare Sebes, la un hotel de 4 stele .

Bun, dar pana la urma, care e faza cu Sebesul?

Pai care sa fie? Va spuneam in cele de mai sus cate ceva de planurile de concediu. Si cum acest lucru pare sa fie din ce in ce mai greu an de an, mi-am permis si eu sa vin cu o idee de sugestie 🙂 care sa va ajute in acest sens.

Si asta din simplul motiv ca acest oras, Sebesul adica, se afla pe undeva pe traseul cel mai circulat de catre toti cei care isi doresc ca sa isi petreaca o vacanta de vis pe undeva prin tarile din Vestul Uniunii Europene.

Nu trebuie deci sa mergeti sa va faceti concediul in Sebes, dar il puteti lua in considerare ca un popas in drumul spre destinatia aleasa. Si in functie de cat de lung va e drumul, mai ales daca veniti de undeva de prin Moldova sau din Dobrogea, puteti sa luati in considerare chiar si o cazare de o noapte.

Tarifele sunt diferentiate in functie de confortul ales: la 3 sau 4 stele.

Iar ca sa va faceti o idee despre ceea ce veti gasi acolo, aflati de la mine ca Leul De Aur este un han vestit inca din secolul al 15-lea. Dupa renovare, putem spune ca astazi el este in acelasi timp cel mai vechi si cel mai nou hotel din targul Sebesului.

Un amanunt important: Aeroportul International din Sibiu se afla la doar 50 de kilometri de Sebes.

Ei, si acum urmeaza partea cu care v-am obisnuit mereu la acest gen de articole. Si cea mai utila, de altfel, nu-i asa? 🙂 Deci: daca macar o parte din tot ceea ce v-am scris in cele de mai sus v-a trezit interesul, atunci puneti mana rapid si binisor pe ceva de scris si notati datele de mai jos, ca nu se stie cand o sa treceti prin Sebes si o sa aveti mare nevoie de o cazare pe acolo.

Hotelul Leul de Aur din Sebes

Adresa: str. Lucian Blaga nr 8, Sebeș, județul Alba cod postal 515800
Numere de telefon de la receptie:
Fix: 0258 734 500, 0358 401 510
Mobil: 0771 136 525
Fax: 0358 401 511
adrese de email: reservations@leuldeaur.com, office@leuldeaur.com

pagina de FB: https://ro-ro.facebook.com/leul.de.aur/

De asemenea, foarte utile va pot fi coordonatele GPS ale acestui hotel:

45° 57’ 25” N
23° 33’ 59” E

Zi si tu ceva