Fose septice

Despre subiectul numit fose septice nu cred ca am mai scris pe aici, pe acest blog al meu.

Motivul este simplu si cred ca multi dintre voi, cei care imi cititi – aproape zilnic – postarile, il intuiti deja. Aparent pe nimeni nu prea mai intereseaza acest subiect.

Lumea rurala romaneasca s-a civilizat, acum exista apa curenta in orice gospodarie si evident, scurgerea aferenta. 🙂

Sau nu?

Daca ai locuit neintrerupt in Romania ultimilor 30 de ani stii ca tot ceea ce am scris in cele de mai sus sunt, asa cum zic englezii, „wishful thinking”.

Adica lucrurile stau aproape exact pe dos. Oamenii, mai ales cei din mediul rural, au nevoie tot mai mult de cineva care se pricepe la fose septice.

Si nu la fose septice la modul general, ci chiar la niste bioactivatori fose septice. Acestia sunt produse de natura biologica, bazate pe complexuri de microorganisme ne-patogene. Se folosesc la mentinerea in conditii optime a oricarei fose septice.

Ei actioneaza prin descompunerea substanțelor organice care se depun in timp pe toate tipurile de toalete cat si pe conductele de canalizare aferente si ajută la prevenirea si inlăturarea infundărilor acestora ca si la eliminarea tuturor mirosurilor neplăcute ce se formeaza in aceste zone.

OK, tot discutam la modul general, dar parca va aud cum imi reprosati, nu fara dreptate, voi, cititorii mei fideli ceva de genul: bine, bine, si pana la urma ai si ceva concret pentru noi in toata povestea asta sau o sa continui sa te invarti asa in jurul cozii pana la finalul acestei noi postari de pe blogul tau?

Eh, dar cum, v-a dezamagit vreodata pe voi a voastra Aniela? Ba bine ca nu! Asa ca nici de data asta nu am de gand ca sa va raman datoare cu ceva sau in vreun fel.

Asa ca m-am informat ca de obicei din surse sigure si am gasit, doar pentru voi, urmatoarele:

Ceea ce vedeti in fotografia de mai sus se numeste Bacti+ si este un bioactivator de fose septice de cea mai buna calitate. Prin folosirea constanta a acestuia, la intervale de timp regulate, se reduce necesitatea vidanjarii.

Este fabricat din produse naturale care respecta mediul si sunt inofensive pentru oameni. La fel de important de mentionat insa este si faptul ca nu e coroziv si nu ataca tevile sau obiectele de toaleta.

Contine bacterii de cultura care, in contact cu apa, consuma reziduurile din fose si toaleta, de care au nevoie pentru a se inmulti. Nu lasa niciun fel de mirosuri neplacute, avand o concentratie ridicata de microorganisme benefice.

Dincolo de curatarea efectiva a unei fose septice, acest produs are si multe alte beneficii, putand fi utilizat de asemenea la :

  • eliminarea grasimilor care pot sa infunde tevile de scurgere
  • descompunerea celulozei
  • prevenirea acumularii de deseuri organice
  • eliminarea mirosurilor neplacute adiacente prin mijloace exclusiv naturale
  • poate ajuta la reactivarea foselor septice iesite din uz
  • se poate folosi atat la sifoane obisnuite cat si la statii de epurare a apelor uzate

Evident, in functie de locul in care este folosit, dozajul si modul de preparare sunt diferite. El vine la pachet cu o lingurita pentru masurarea exacta si cu instructiuni scrise de folosire a acestuia.

Se recomanda folosirea unei doze lunare pentru intretinerea fosei si a toaletei. La aparitia unor probleme grave, se poate utiliza mai des sau ori de cate ori este nevoie pana la remedierea acesteia.

Daca insa teava de scurgere este complet infundata, se recomanda ca mai intai sa se apeleze la o modalitate de indepartare prin forta mecanica a reziduurilor depuse si abia apoi sa se foloseasca acest produs. Bacti+ se poate utiliza apoi si ca tratament de profilaxie.

Asadar, dragii mei si dragele mele, asa cum v-am obisnuit, va ofer mai jos cateva date de contact extrem de folositoare, pe care ar fi bine sa vi le notati, ca nu se stie cand si unde veti avea nevoie de ele:

S. C. Eco Vera Systems SRL
CUI: RO 28996482
Nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J12/2116/2011
Se asigura montaj in toata tara.

Numar de telefon de la departamentul tehnic : 0747.503.441

Numar de telefon de la departamentul comercial : 0766.373.973 sau 0745.079.544

Adrese de email : office@eco-vera.ro sau ecoverasystems@gmail.com

Program : Luni – Vineri 9.00 – 17.00
Sâmbătă si duminica închis.

Zi si tu ceva