Din nou despre domenii

Despre domenii am tot scris pe aici pe acest blog al meu. Cum insa domeniul acesta al domeniilor 🙂 este atat de vast, iata ca azi ma prezint in fata voastra cu o noua postare pe aceasta tema.

Bun, pana aici toate bune si frumoase. Dar ce e cu doemniile astea, de ce sunt ele atat de importante de tot apar periodic postari pe bloguri despre ele?

Sunt sigura ca multi dintre cititorii mei si-au pus aceasta intrebare – daca nu chiar toti – inca de cand au citit titlul si introducerea acestui articol.

Pentru ca atunci cand faci referire la un domeniu fara sa dai mai multe detalii despre el, cam bagi lumea in ceata, nu-i asa?

Evident ca lucrurile stau exact in acest fel si tocmai de aceea nu am de gand sa va mai fierb si o sa va spun exact cum sta treaba cu ceea ce vreau eu sa va transmit aici.

Ei bine dragii mei, este vorba despre domeniile de internet. Mai exact despre inregistrarea celui mai bun domeniu de internet pentru nevoile fiecaruia dintre noi.

Iar nevoile fiecaruia dintre noi in ceea ce priveste internetul – si nu numai – sunt extrem de diferite. Si e firesc sa fie asa pentru ca fiecare dintre noi este diferit.

Iar asta o stie oricine se pricepe cat de cat intr-ale tehnologiei. Adica pana si o simpla bloggerita ca mine a reflectat mult pana sa isi aleaga cel mai bun nume de domeniu care sa i se potriveasca pentru ceea ce vrea ea sa transmita prin site-ul sau de pe net.

Iar reflectia nu a fost degeaba. Se pare ca un procent destul de mare din succesul blogului se datoreaza si faptului ca am stiut sa aleg un nume destul de sugestiv pentru el.

Este Aniela numele meu real? – va si ma veti intreba cu o curiozitate fireasca. Poate da, poate nu, va voi raspunde eu cu nonslanta intr-o simpla propozitie la fel de fireasca.

Pentru ca nu are nici cea mai mica importanta daca numele blogului meu are sau nu vreo legatura cu numele meu din cartea de identitate. Ceea ce conteaza este mesajul pe care il transmite cititorilor, legat de continutul pe care vreau eu sa il dezvolt pe acest blog al meu.

Iata deci cateva sfaturi simple de la o simpla posesoare de blog. Care nu are pretentia ca ar fi vreo vedeta pe internet. Si cu toate astea, blogul meu a ajuns la un oarecare grad de notorietate. Va spun acest lucru fara lipsa de modestie, pentru ca cifrele din panoul meu cu statisticile de trafic graiesc de la sine.

Ma aflu asadar si eu in postura aceea oarecum ingrata in care pot sa imi permit sa le dau sfaturi celor care au de gand sa se apuce de blogging. Stiu, nici macar mie nu prea imi vine sa cred ca am ajuns la acest nivel, insa lucrurile stau exact in acest fel.

Si la fel ar putea sta pentru oricine are perseverenta necesara.

Asa ca iti mai ofer un pont. Acceseaza o pagina de FB utila.

Zi si tu ceva