Servicii design interior

Un titlu care probabil ca nu va spune mai nimic niciunuia dintre voi, cei care ati venit si astazi in numar din ce in ce mai mare, asa cum va este bunul obicei, ca sa vedeti ce am mai postat eu pe aici.

Insa, in caz ca inca nu v-ati dat seama, tocmai asta a si fost intentia mea, si anume aceea de a va capta cat mai mult atentia si de a va starni curiozitatea.

Casa, dulce casa…

Ei da, putin cate putin incep sa va ofer cate un indiciu din care sa va dati seama despre ce imi doresc eu ca sa va vorbesc astazi, pe aceasta noua postare de pe blogul meu.

Cati dintre voi aveti o casa a voastra? Si cati dintre cei care nu au inca o casa a lor, fie ea si ipotecata, nu isi doresc sa ajunga sa o aiba? Pai cred ca stiu deja raspunsul la aceasta intrebare si cred ca de fapt il cam stiti cu totii: nu prea exista nimeni care sa vrea ca sa stea cu chirie pe la unul si pe la altul si sa nu aiba o casa proprie si personala. Cel putin nu la noi, in Romania. Pentru ca asta ne arata si statisticile.

Si acum intrebarea numarul doi, cea care este de fapt cea mai importanta: cum v-ati descurcat la capitolul amenajare de interior a casei voastre? Ei, aici stiu ca v-am lovit exact acolo unde va doare cel mai tare si cred ca abia in acest moment multi dintre voi ati reusit ca sa faceti legatura cu toate cuvintele din expresia pe care am pus-o ca titlu.

Da, mi se pare normal ca multi dintre cititorii mei sa nu prea mai vrea ca sa isi aminteasca de acest subiect „dureros” al existentei lor, in care si-au facut o mie de nervi ca nu gaseau ba oameni calificati, ba pe cineva care sa ii sfatuiasca in legatura cu stilul care li se potriveste cel mai mult pentru amenajarea casei lor pe interior, ba materialele necesare pentru o lucrare de acest gen, ba toate la un loc.

Doar ca amintirile pot fi si placute.

Asta insa numai si numai daca stii sa te organizezi asa cum se cuvine pentru o opera de acest gen si mai ales daca stii de unde ai putea sa te inspiri pentru tot ceea ce iti trebuie. Cum prima parte tine in exclusivitate de voi, ajutorul pe care vi-l pot da eu acum se refera doar la partea a doua si consta intr-o invitatie de a da un simplu click pe acest link: servicii design interior .

Da, click-ul ca click, insa, ca sa parafrazam un vechi proverb, putem spune si altceva. Si anume ceva de genul: usor de dat click, greu de facut amenajarea interioara pana la capat.

Si numai cine nu s-a apucat macar o data in viata lui cea pretioasa de amenajat ceva nu crede ca acest proverb e adevarat intocmai cum l-am scris eu in cele de mai sus.

Asa ca, pentru a va usura munca, vin si eu in ajutorul vostru cu ceva mai mult decat un simplu link. Sfaturile mele pentru voi nu se vor opri asadar numai la oferirea unei legaturi catre un site din multitudinea de pe net care se ocupa cu asa ceva.

Va voi oferi in continuare si cateva sfaturi ca sa puteti sa va hotarati sa alegeti ceea ce va intereseaza din multitudinea de idei pe care vi le pun la dispozitie cei de acolo.

Aveti deci la dispozitie cateva sugestii de design interior pentru o locuinta in ansamblul ei, dar si separat pentru camera de zi, dormitor, baie sau living. Bucataria si terasa sunt de asemenea la mare cinste in ceea ce priveste ideile de amenajare.

Daca insa detineti o cladire de birouri, aveti sugestii si pentru amenajarea cu succes a unei sali de sedinte.

De aceea, nu ar fi rau deloc sa luati in considerare sa va notati undeva urmatoarele date de contact:

Biroul de proiectare Up Studio Project

Adresa: Strada Făgăraș nr. 5, Timișoara

Program zilnic: 9:00 AM – 7:00 PM

adresa de e-mail: upstudioproject@gmail.com
nr. de telefon: +40 742068582

pagina de FB: https://www.facebook.com/enacopol

canal YT: https://www.youtube.com/channel/UCx-bqgv6EPgq5OO1O2gYd4Q , unde puteti admira cateva din cele mai reusite cladiri si amenajari proiectate de ei.

Zi si tu ceva