Ciorapi damă: dresuri microfibre

E cineva interesată de ciorapi dama?

Ei bine, numai si numai pentru acelea dintre voi care au dat un raspuns cat se poate de pozitiv la intrebarea pe care tocmai v-am adresat-o, am scris aceasta noua postare de pe acest blog al meu.

Si, asa cum sunt mai mult decat convinsa ca v-ati obisnuit deja, aceasta noua postare va fi si ea cat se poate de folositoare pentru fiecare dintre voi. Caci cine nu are nevoie in zilele acestea ale noastre sa fie pusa la curent cu ultimele tendinte in materie de dresuri microfibre , ai ?

Asa ca tot ce avem de facut este sa purcedem la drum si sa dezvoltam cat se poate de mult acest nou subiect care ne promite sa fie cat se poate de interesant.

De fapt, la drum voi purcede doar eu.

Si asta din simplul motiv ca voi, cele – si, de ce nu, chiar si cei – care sunteti extrem de interesate si interesati de subiectul de fata va veti aseza comod in fata monitorului sau a ecranului unui smartphone de ultima generatie pe care il aveti si voi in posesie ca toata lumea 🙂 si veti citi in liniste ceea ce m-am chinuit eu cat am putut mai bine pentru a scoate la iveala sub forma unui sfat care as vrea sa cred ca ar putea sa va fie de foarte mare folos.

Va voi povesti deci in aceasta postare despre un job de calitate pe care cele mai multe dintre femeile moderne de azi il au – sau la care se uita cu jind – si a carui activitate se desfasoara zi de zi si ceas de ceas, de multe ori si peste programul convenit cu angajatorul, dincolo de geamurile si usile unor birouri dotate cu mobilier si aparatura de ultima generatie.

Cum sunt aproape convinsa ca tot ceea ce m-am straduit sa va zugravesc eu ca si decor in cele de mai sus este cat se poate de familiar pentru o buna parte din cele care imi citesc aproape zi de zi elucubratiile de pe acest blog al meu, mai ramane doar sa incerc sa intregesc aceasta atmosfera cu o referire la personalul care se vantura in mod regulat pe acolo.

Ajunse in acest punct, trebuie deja sa va uitati la voi inseva.

Adica exact la cele care formati acel personal care se vantura in mod regulat prin birourile cu geamuri si mobilier de ultima generatie si care trebuie sa se muleze perfect pe acest decor pe care incercam eu sa vi-l zugravesc. Si pentru ca tot a venit vorba de mulat, e clar cred pentru fiecare dintre voi ca ceea ce urmeaza sa va aduc in prim plan este chiar subiectul acestei postari, la care am facut referire inca din titlu, si anume imbracamintea de la serviciu pentru tinerele doamne si domnisoare.

Si astfel am reusit, dragele mele cititoare, sa va aduc exact acolo unde v-am promis si unde va intereseaza pe fiecare dintre voi: in locul in care va puteti gasi niste dresuri care sa se asorteze cu rochiile office.

Sa luam ca un prim exemplu dresurile de mai sus. Ele sunt confectionate din poliamida si elastan, fara demarcatie intre zonele chilot si ciorap. Opacitatea lor le recomanda pentru o utilizare zi de zi.

Tot la fel de opace sunt si dresurile din acesta imagine. Calitatea lor este data de microfibra cu Lycra din care sunt confectionate.

Iar daca v-a trezit interesul cate ceva din cele pe care vi le-am prezentat mai sus, poate ca nu ar fi rau sa va notati urmatoarele date de contact:

SC CISEROM SA

Adresa: str. Dorin Pavel nr. 78, mun. Sebes, jud. Alba, cod postal 515800

Numere de telefon:
+40 258 732785 / 732116 / 733287

Numar de mobil:
+40 758 064386

adresa de e-mail:
ciserom@ciserom.ro

Zi si tu ceva