Alegerea unui web hosting

Una dintre cele mai dificile actiuni la care poate fi supus un om pe tot timpul existentei sale este aceea de a alege.

Si bineinteles ca atunci cand ne referim la „un om” nu ne gandim – sau cel putin nu ar trebui sa ne gandim – la cineva de sex feminin si asta pentru simplul fapt de a nu fi cumva, Doamne fereste, acuzati de misoginism. 🙂

Pentru ca se stie ca o femeie poate avea absolut toate calitatile de pe lumea asta 😛 – martora sunt eu, v-o spun cu mana pe inima – insa in niciun caz nu se poate lauda ca se pricepe la facut o alegere, indiferent in ce domeniu ar fi aceasta.

Asa ca ar fi mai bine, cred eu, sa ne consultam si cu reprezentantii sexului dur atunci cand vine vorba despre a alege ceva, mai ales daca acel ceva se refera la un lucru extrem de important cum ar fi un hobby care incepe sa devina din ce in ce mai feminin, nu-i asa?

Evident ca asa e, dar mai evident (daca imi este permisa o asemenea greseala ca licenta) este ca atunci cand vine vorba de construirea unui site web performant cel mai bine este sa te lasi pe mana unor profesionisti in materie.

Cum insa multi dintre cei care ma citesc ar putea considera ca pana acuma nu v-am scris in mare nimic altceva decat niste simple banalitati, haideti sa trecem la ceva concret. Si, daca tot am deschis subiectul de constructie de site-uri de internet si am amintit pe deasupra si cate ceva despre niste profesionisti, eu cred ca n-ar fi rau pentru nimeni dintre cei interesati de aceasta zona vasta sa arunce un ochi curios peste un site al unui profesionist specializat in web hosting .

Evident, parerile pot fi impartite, insa ca sa poti sa ajungi la o simpla parere despre ceea ce am scris pana acum este neaparat nevoie sa te uiti sa vezi ce poti gasi pe acolo.

Eu una, ca o neprofesionista intr-ale constructiei de site-uri pe internet si mai ales, asa cum v-am si spus, in tot ceea ce priveste facutul si dresul unei alegeri de soi, nu pot sa zic ca nu mi-a placut ceea ce am vazut acolo. Insa parerea mea conteaza mai putin decat cea a unui avizat in domeniul alegerilor care trebuie facute cu cap intr-un domeniu ca acesta, cred ca trebuie sa fiti de acord cu mine, nu-i asa?

Probabil ca asa e. Insa si mai probabil multi dintre voi au ramas putin contrariati, ca sa zic asa, atunci cand au citit ceea ce am scris eu putin mai sus.

Cum adica sa spun eu despre mine ca as fi „o neprofesionista intr-ale constructiei de site-uri pe internet”? Pai si atunci blogul de fata ce e cu el? Ti l-ai comandat de-a gata? Ca noi credeam ca este facut cu manutele tale fine… 🙂

Ei da, dragii mei, daca acestea sunt framantarile voastre in calitate de cititori fideli ai scrierilor mele, atunci eu, in modestia mea, nu pot decat sa ma simt flatata. 🙂

Da, acest blog este creatia mea. Si nu numai in ceea ce priveste continutul, ci si atunci cand vine vorba de partea sa cea tehnica. Bine, mare lucru nu este, nu iti trebuie mari cunostinte de programare, asa cum bine stie oricine se pricepe cat de cat la wordpress.

Insa nu despre asta era vorba aici.

Ceea ce voiam eu sa va spun este ca, asa cum bine stiti, un blog nu se face doar cu talent la scris si la wordpress. La fel de important ca acestea doua este si talentul la alegerea unui web hosting.

Iar din acest punct de vedere, daca v-am fost de folos cu ceea ce v-am recomandat, nu trebuie sa imi multumiti in alt fel decat ramanand in continuare pe blogul meu.

Si, ca de obicei in cazuri de genul acesta, inchei prin a va oferi niste date extrem de necesare in cazul in care tot ceea ce v-am scris mai sus v-a trezit macar o urma de interes:

H88 Web Hosting SRL

adresa: str. Calea Floreasca nr. 169, Cladirea IPA, Etaj 2, Camera 4, Sector 1, CP 014459, Bucuresti

adrese de e-mail: vanzari@gazduire.ro , suport@gazduire.ro

nr. de telefon: 0376.44.80.20 disponibil doar intre orele 09.00 si 18.00

pagina de FB: https://www.facebook.com/Gazduireweb.ro

Zi si tu ceva