Terminale mobile

În ultima perioada, piata telefoanelor a fost invadata de terminale mobile care au ajuns sa fie mai puternice chiar decat PC-urile de acum 10 ani.

Desigur, asta nu mai e o noutate pentru multa lume, si mai ales pentru cei care isi doresc sa ramana mereu la curent cu toate noutatile din domeniul tehnologiei inalte.

Iar acest lucru face din ce in ce mai grea alegerea unui gadget nou, atunci cand cel pe care il detii se uzeaza moral.

Doar ca, pentru a putea alege telefonul potrivit pentru tine, trebuie sa stii mai intai cu exactitate la ce il vei folosi. Iar asta pare sa fie partea cea mai grea.

Si asta din simplul motiv ca majoritatea dintre noi isi inchipuie ca notiunea de terminal mobil se reduce doar la multitudinea de telefoane de toate tipurile pe care le lanseaza firmele celebre aproape in fiecare sezon.

Insa, daca esti unul dintre acei specialisti in domeniile de varf ale tehnicii, stii mai bine decat oricine ca un terminal mobil de calitate te poate ajuta sa iti faci treaba la locul de munca chiar si atunci cand muncesti in farmacie sau intr-un supermarket.

Pentru cei care nu cred sau inca nu sunt lamuriti in legatura cu ceea ce am scris in cele de mai sus, voi veni in cele ce urmeaza cu niste exemple concrete.

Ceea ce vedeti in imaginea de mai sus este un terminal mobil de tipul Zebra MC18. Acesta face parte din categoria personal shopper si este un veritabil computer mobil intuitiv. El poate veni in ajutorul magazinelor care il au in dotare in procesul de marketing electronic. Se pozitioneaza pe raftul cu produse si interactioneaza nemijlocit cu clientii, oferindu-le acestora date despre marfurile de care sunt interesati.

De asemenea, clientii isi pot scana singuri cumparaturile din cos, evitand astfel aglomeratia de la casa de marcat. In felul acesta, se colecteaza si numeroase informatii deosebit de importante privind comportamentul de cumparare al clientilor.

Ceea ce vedeti mai sus pare un simplu smartphone. Doar ca el este un terminal mobil denumit Datalogic Memor 10.

Singurele lucruri pe care le are in comun cu telefoanele inteligente de ultima generatie sunt ecranul tactil si sistemul de operare Android cu care este echipat. Sa nu uitam insa nici de sistemul de incarcare a bateriei de tip wireless. 🙂

Cu ajutorul lui se pot scana foarte multe tipuri de coduri de bare, inclusiv cele ale produselor de tutun si cele cu filigrane digitale.

Iar pentru firmele care activeaza in domeniul farma, terminalul mobil de mai sus ar putea ca sa fie o alegere inspirata. El se numeste Datalogic Memor X3 si este prevazut cu mai multe optiuni de motoare de scanare, care au la baza o tehnologie de tip „Green Spot” pentru a confirma reusita citirii codului de bare scanat.

Este fabricat din materiale plastice rezistente la dezinfectari repetate, ceea ce il recomanda si in spitale si alte cladiri destinate ingrijirii sanatatii publice.

Si, inainte ca sa incheiem, va spun ca nu trebuie sa uitati totusi de limita principala: bugetul pe care il aveti la dispozitie.

Iar daca printre voi se afla si cativa din cei care cauta aceste tipuri de cititoare de coduri de bare, atunci ati face bine sa va notati datele de contact de mai jos:

Smart ID Dynamics S. A.

Adresa sediu central: str. Siriului nr. 36-40, București, sector 1, cod postal 014354

Pentru suport vânzări:

Nr. de telefon: +4 0376 449 800
adresa de email: comenzi@idmag.ro

Iar daca vreti sa ramaneti la curent cu toate noutatile de la IDmag, va recomand sa dati un like si la pagina lor de FB de la adresa https://www.facebook.com/www.IDMag.ro/ .

Zi si tu ceva