Ambalaje de protecţie

Da, sunt si eu de acord cu cei care vor spune ca titlul acestei noi postari este cam vag. Dar tocmai pentru a va lamuri exact despre ceea ce este vorba cred ca ar fi cazul ca sa parcurgeti aceasta lectura pana la capatul sau.

Ambalaje de protectie, deci. O formula destul de generoasa, sub care se pot ascunde extrem de multe lucruri. Si tocmai in asta consta frumusetea lor. Si, mai presus de orice, utilitatea acestora.

Ambalajele se inscriu in seria aceea selecta de lucruri extrem de putine la numar fara de care nu putem concepe existenta noastra ca oameni civilizati.

Totul – sau aproape totul – din ceea ce ne inconjoara zi de zi si este facut de mana omului are nevoie intr-un fel sau altul de un ambalaj.

Iar aici am intrat pe un teren in care posibilitatile sunt practic infinite. Fie ca vorbim de cutii de carton sau de plastic, de folie simpla sau cu bule, de punga romanului in care isi tine pungile fara de care nu poate ajunge la cumparaturi, ei bine, totul se rezuma in cele din urma la un singur cuvant: ambalaje.

Desigur, ar mai fi si spuma de protectie, sacii de plastic, capsele, coltarii, separatoarele si multe altele din aceeasi familie a celor care ne sunt extrem de necesare noua tuturor, fie ca mergem la piata in calitate de cumparatori sau de vanzatori.

OK, toate astea sunt extrem de necesare, dar sunt ele oare si de ajuns?

Iar raspunsul cred ca il banuiati deja fiecare dintre voi, cei care imi cititi si astazi aceasta noua posterea de pe blogul vostru – mai mult sau mai putin – favorit. 🙂

Evident ca nu sunt de ajuns toate cele pe care vi le-am enumerat in cele de mai sus! Se indoia oare cineva de un lucru ca acesta?

Pai probabil ca mai exista cate unul sau doi care sa se indoiasca de asa ceva. Mai ales ca eu in cele de mai sus v-am enumerat extrem de multe ambalaje, care mai de care mai eficiente in protectia marfurilor pentru care sunt destinate.

Sunt multe deci si cu toate acestea nu par a fi deloc suficiente. Sa fie acesta oare unul dintre multele paradoxuri ale lumii cu care ne confruntam azi fiecare dintre noi?

Ba bine ca nu. Si asta din simplul motiv ca daca ne vom uita mai bine in jurul nostru, ne vom da seama ca sunt multe alte lucruri cel putin la fel de importante ca ambalajele, atunci cand vine vorba de vandut si de cumparat.

Si care ar putea fi aceste lucruri cel putin la fel de importante? Cum care? Pai ia ganditi-va putin:

Nu credeti ca pe langa ambalajele de rigoare, marfurile ar mai avea nevoie si de ceva de genul unor elemente de transport si de paletizare? Ei, a inteles acuma fiecare dintre voi cum sta treaba?

Eu cred ca da. Si asta din simplul motiv ca toti – sau, ma rog, majoritatea dintre – cei care imi citesc cu nesat acest blog au un coeficient de inteligenta cel putin egal cu media.

Avem asadar pe de o parte multimea de ambalaje de care am amintit pana acum in cele de mai sus si pe de alta parte niste placi din polietilen expandat asa cum sunt si cele din imaginea de la jos.

Iar daca la toate acestea mai adaugam si ceea ce va spuneam in legatura cu cele ce ne sunt necesare fiecaruia dintre noi atunci cand vine vorba de transport si paletizare, atunci cred ca avem deja in fata ochilor nostri imaginea completa a aproape tot ceea ce inseamna un produs comercializat corect din mai toate punctele de vedere. Adica legal, sanitar si ergonomic. Si alte puncte de vedere, daca or mai fi. (Si daca nu sunt, le inventeaza autoritatile statului pentru ca asta e scopul lor in viata. 🙂 ).

Boon! Daca deci tot ceea ce v-am scris in cele de mai sus intereseaza macar pe unul dintre cei care au avut curiozitatea sa imi citeasca pana la sfarsit aceasta noua si interesanta postare, atunci iata mai jos si niste date care va pot fi de foarte mare ajutor:

S. C. Best Business Office S.R.L.
Adresa sediu social: str. CALEA ALBA IULIA nr. 16, loc. Drâmbar – Alba Iulia, jud. Alba

pagina de FB: https://www.facebook.com/Best-Business-Office-163049257226833

Zi si tu ceva