Pălării de damă

Despre subiectul legat de palariile de dama am mai scris, nu demult, pe aici pe acest blog.

Ce m-a facut deci sa revin asupra sa cu aceasta noua postare?

Pai sa o luam metodic si sa vedem. Care sunt motivele care ar putea sa il convinga pe cineva care poseda un blog sa scrie din nou despre acelasi lucru despre care a mai scris deja pe blogul sau?

Aceia dintre cititorii mei care intra in categoria bloggerilor par sa aiba fiecare cate un raspuns rapid.

Ar putea fi traficul? Ar putea, da. Interesul cititorilor unui blog pentru niste palarii de dama de cea mai buna calitate nu poate fi trecut cu vederea, nu-i asa?

Evident ca lucrurile stau in acest fel.

Ar putea fi interesul unui producator de palarii de cea mai buna calitate de a isi promova produsele in mediul online pe un blog cu cititori culti? Da, si acest lucru ar putea sa fie cel putin la fel de plauzibil ca cel de mai sus.

Si atunci? Care este motivul cel adevarat?

Vreti sa stiti adevarul? Ei bine, aflati de la mine ca ambele variante sunt corecte. Sau, mai bine zis, motivul adevarat este o combinatie dintre cele doua amintite mai sus.

Sa zicem deci ca la mijloc s-ar putea afla atat interesul cititorilor acestui blog pentru niste produse deosebite, impletit cu interesul unui fabricant de asemenea produse. Si cine putea sa le armonizez mai bine intr-o noua postare de succes? Doar Aniela, evident! 🙂

OK, lasand la o parte glumele orgolioase si cuvintele pretioase, hai sa trecem mai departe si sa incepem sa vorbim putin cate putin despre ceea ce ne-am propus noi aici.

Si despre ce ne-am propus noi ca sa vorbim pe aici, in aceasta noua postare de pe blogul preferat al unora dintre cei care il citesc – aproape – zilnic?

Pai despre ce altceva decat despre niste produse deosebite, care, pe deasupra, se mai si vor a fi de cea mai buna calitate. Si nu doar despre ele.

Ci si despre cel care le fabrica. Pentru ca sa stie fiecare dintre cei pe care ii va interesa acest subiect unde ar putea si sa fie gasite toate aceste produse.

Bun, acuma ca am vorbit la modul general, hai sa restrangem domeniul si, dintre toate produsele deosebite care, pe deasupra, se mai si vor a fi de cea mai buna calitate de pe lumea asta sa le alegem doar pe unele. Si anume doar pe cele care fac subiectul acestui articol, supus citirii ochilor vostri.

Asadar ne vom referi in cele ce urmeaza numai si numai la palarii.

La palarii, da, doar ca nu la orice fel de palarii. Pentru ca ceea ce vreau eu sa va prezint pe aici sunt doar anumite tipuri de palarii.

Adica nu din acelea pe care le poti vedea oricand in vitrina la oricare ceaprazarie, uitate pe acolo de ani si ani de zle, cu praful asternut usor pe ele.

Nu, acelea sunt pentru cei care se uita. Cei sau cele care chiar isi doresc sa poarte o astfel de palarie, vor avea tot ceea ce isi doresc numai daca vor citi in continuare ceea ce scriu eu pe aici.

Si da, am scris „cei sau cele” pentru ca ceea ce vreau eu sa va recomand sunt niste palarii de dama speciale.

Cum este si aceasta pălărie Fedora cu lantisor auriu din lana pe care o puteti admira in imaginea de mai sus. Cum ar veni, locul unei bijuterii nu este intotdeauna in acea zona a corpului in care multa lume s-ar astepta ca sa fie. Nu-i asa ca nu te-ai gandit pana acum ca ar putea sa iti stea la fel de bine si cu un lantisor care sa poata sa fie prins nu doar la gat, ci si la palarie? 🙂

Ei, si daca aceasta ti s-a parut o idee geniala, afla de la mine ca nu este ultima pe care ti-o voi da aici.

Iata in imaginea de mai sus o alta idee minunata pentru tine.

Este vorba de data aceasta despre o pălărie Fusion din fetru de iepure. 🙂

Da, da, ai citit bine. Fetrul de iepure este cel care se asorteaza perfect cu oricare dintre tinutele din garderoba ta, indiferent de anotimp. Daca la aceasta mai adaugi si faptul ca o asemenea palarie este disponibila intr-o paleta extrem de larga de culori, atunci cred ca iti este foarte clar ca nu vei gasi nimic in garderoba ta extrem de pretentioasa (la fel ca tine, nu? 🙂 ) care sa nu mearga cu ea.

Ei, ce spuneti? V-am convins? Sau v-ati convins si singure?

Oricare ar fi raspunsul, eu cred ca fiecare dintre voi, doamnelor si domnisoarelor care ati citit pana aici acest articol, v-ati hotarat sa va alegeti palaria potrivita pentru fiecare. Si mai ales pentru fiecare ocazie in care aceasta trebuie purtata.

Zi si tu ceva