pal melaminat sau placi de rigips

Mobilă și dressing-uri din pal melaminat sau din plăci de rigips?

Atunci când alegi mobila pentru casa ta te gândești să fie practică, dar modernă și frumoasă. Pentru că se merge foarte mult pe un stil minimalist și simplu, o mulțime de oameni aleg doar niște rafturi, pe care vor așeza câteva obiecte de decor, iar pentru haine se merge pe dressing-uri, mai ales cele de tip walk-in. Acestea pot fi realizate fie din pal melaminat, fie din plăci de rigips direct pe perete. Haide să vedem câteva avantaje și dezavantaje ale ambelor variante, pentru a te ajuta să iei cea mai bună decizie.

Rafturile din rigips realizate pe perete

Dând impresia de nișă în perete, acestea sunt foarte moderne. Se realizează direct pe perete prin prinderea unui profil aluminiu pe care ulterior se prind plăcile de rigips. Acest tip de „mobilier” se potrivește foarte bine într-un living, într-un dressing, sau, de ce nu, un dormitor pentru tineret. Rafturile din rigips pot fi vopsite în diferite culori, îmbrăcate în tapet și accesorizate cu becuri și lumini. Contrar părerii că ar fi mai puțin rezistente, acestea rezistă la fel de bine ca un mobilier clasic din pal melaminat, avantajul fiind însă faptul că dacă te-ai plictisit de ele le poți vopsi în altă culoare și, iată, ai parte de o nouă amenajare, la un preț relativ redus. Atunci când alegeți această variantă pentru dressing, faceți-o pentru un dressing de tip walk-in pentru ca acestora este mai greu să le atașați uși pentru a le închide în față și arată inestetic să expui hainele.

Mobilierul din pal melaminat

Acesta a fost în topul preferințelor mult timp, deoarece este o mobilă ușoară, cu un design frumos și ușor de întreținut. Aceasta se regăsește, de asemenea, în multe culori și o poți adapta în funcție de nevoile tale cu orice dimensiune și model dorești. Spre deosebire de rafturile din rigips, mobila din pal melaminat se poate închide în față cu uși, astfel că îți creezi spații de depozitare mai multe. Iar dacă vorbim de plictiseală, poți să îți schimbi și la acestea ușile, în cazul în care nu mai corespund gusturilor tale și poți avea o mobilă cu totul nouă. Trebuie să ții cont ca vei obține asta la un preț mai ridicat decât în cazul celor de rigips. Şi aici putem vorbi de inserții de lumini și becuri, pentru a da o notă de eleganță. Iar dacă aveți nevoie de mai multe componente electronice de înaltă calitate, puteți să vizitați tme.eu de unde puteți să alegeți dintre cele peste 500 000 de produse disponibile.

Unde să găsiți produse de calitate superioară?
Sunteți invitați cu drag la magazinul online www.tme.eu.

Zi si tu ceva