Idei de cadouri personalizate

Ca bloggerita de succes ce ma vreau a fi si eu, sunt nevoita, de unde, de ne-unde, sa vin aproape in fiecare din zilele lucratoare sau ne- ale saptamanii in fata voastra, a cititorilor mei, cu ceva idei din cele mai noi.

OK, nimic grav in chestia asta, la urma urmei nimeni nu m-a obligat sa imi aleg „meseria” asta pentru care de altfel nimeni nu s-a mai pregatit pana acuma nici la gradinita, nici la scoala primara, nici la cea gimnaziala, nici la liceu si cu atat mai putin la facultate. Ca de vreo postliceala sau profesionala in acest domeniu nu stiu sa fi auzit cineva pana acum. 

Iar asta face totusi orice blogger care vrea cat de cat sa ramana in atentia blogosferei, chiar daca nu de cand e lumea si pamantul, ci doar de cand au ajuns blogurile pe net.

Eu insa, spre deosebire de ceilalti confrati ai mei si de celelalte consurori ale mele (hai ca am idei bune, ziceti, nu-i asa? 🙂 ) in ale bloggeritului, trebuie sa surmontez un handicap cu care m-am procopsit de una singura in momentul in care mi-am ales nisa asta superingusta a numelui meu, pe care nu stiu ca cineva in afara de mine sa mai fie in stare sa o acopere prin postari uneori aproape zilnice, alteori de mai multe ori in cadrul unei singure zi.

Si uite asa am ajuns in punctul din care am plecat si anume la partea in care eu ma plangeam tocmai voua, cititorilor mei fideli, de faptul ca eu sunt condamnata acuma sa scot dintr-un joben de scamator cate o idee noua cat mai des pentru a incropi cate o postare despre sau din lumea mea. Si toate astea fara sa ma oblige nimeni!

Da, avand in vedere ca este cred eu mai mult decat evident pentru oricine a avut vreodata curiozitatea sa imi citeasca macar o particica din acest blog faptul ca toata aceasta lamentare a mea nu isi are rostul, cred ca cel mai bine ar fi daca am discuta in continuare despre idei in general.

Idei de care sunt sigura ca multa lume are nevoie mai ales in perioada aceasta a anului, cand toti alergam ca bezmeticii in cautarea celui mai bun si mai ieftin cadou care ar reusi sa satisfaca in acelasi timp si persoana draga si buzunarele noastre.

Ce facem insa daca persoana draga poarta eticheta de corporatist?

Va sa zica un corporatist este omul acela trist care lucreaza intr-o corporatie fericita. De ce e el trist? Pai tocmai din cauza ca e fericita corporatia. Iar viceversa e valabila si ea.

Deci v-ati lamurit acuma cum e cu corporatistii? Desigur, iar cei care aveti printre cei dragi voua vreun corporatist sau vreo corporatista cu siguranta ca sunteti intrutotul de acord cu ceea ce am scris in definitia mea de mai sus.

Iar de aici apare imediat si cea mai mare problema a unui prieten de corporatist: cu ce pot eu sa il fac fericit in putinul timp pe care si-l petrece in afara biroului?

Iar raspunsul meu este dur si realist: nu poti. Pentru ca singura lui fericire este numai si numai atunci cand se afla la birou.

De aceea, daca ti-a trecut cumva prin cap sa ii faci un cadou, afla ca acesta nu o sa-i placa decat daca este personalizat special pentru el (sau ea).

Gandeste-te de exemplu la un breloc personalizat argint Copacul Vietii, asa cum este si cel din imaginea de mai jos.

Sau, si mai bine, la un charm argint personalizat banut Constelatie si cristal.

Ceea ce vedeti mai sus sunt niste bijuterii personalizate cu o tehnica de gravura speciala, pe baza de laser. Adica niste de idei de cadouri speciale pentru niste persoane si mai speciale.

Pentru ca, in caz ca inca nu ti-ai dat inca seama, a fi parte a unei corporatii este, privit dintr-o anumita perspectiva, aproape la fel cu a face parte dintr-o secta. 

Nu stiu daca ai observat ca toti corporatistii sunt ciudati in felul lor, si nu isi doresc altceva decat sa stea cat mai mult timp alaturi de corporatia lor. De aceea, singurele lucruri care ii fac fericiti sunt niste cadouri care sa aibe ceva in comun cu ei.

Stiu, pentru multi dintre cei care nu stiu mai nimic despre mediul corporatist, toate cele scrise de mine mai sus pot parea hilare, insa cei care au contact zi de zi fie si macar cu un singur corporatist stiu ca lucrurile stau intocmai si exact asa.

Pentru ca asta e lumea in care traim si fiecare asteapta si se bucura de Valentine’s Day sau de orice alta sarbatoare dorindu-si sa primeasca toate cadourile in felul sau.

Ei bine, daca te intereseaza ideea mea atunci acceseaza un site cu idei de cadouri personalizate si vezi ce gasesti acolo.

Sau vezi mai intai toate ideile pe Instagram.

Zi si tu ceva