Cursuri de limba engleză online

Despre dezvoltarea personală s-au scris si se vor mai scrie multe tomuri de carti.

Si e normal. Pentru ca, in vremurile acestea ale noastre, fiecare dintre noi are nevoie de tot mai multe cunostinte si calitati pentru a-si atinge scopurile propuse in viata.

De aceea, au aparut si continua sa apara intruna tot felul de cursuri tinute de specialisti in diferite domenii, care le promit celor care le urmeaza că vor reusi ca intr-un timp extrem de scurt vor reusi sa ajunga la succesul pe care si-l doreste cu ardoare fiecare dintre noi.

Că multe dintre aceste cursuri aparute ca ciupercile dupa ploaie sunt nimic altceva decat apa de ploaie o dovedeste insusi faptul ca un numar destul de redus dintre cei pe care ii vedem ca se zbat in jurul nostru zi de zi ca sa atinga succesul nu fac de fapt nimic altceva decat sa se afunde din ce in ce mai mult in oglinda lipsei unui orizont ferm. Pe care li-l ofera faptul ca nu reusesc sa obtina nimic nici macar in domeniul pentru care s-au pregatit pe plan profesional, asta ca sa nu mai luam in discutie alte domenii adiacente acestuia.

Si care ar putea fi explicatia pentru toate acestea ?

Raspunsul la aceasta intrebare nu trebuie cautat foarte departe. Si asta din simplul motiv ca el poate fi gasit de catre oricine se uita cu putin mai multa atentie la tot ceea ce se intampla in jurul sau.

Situatia pare sa se prezinte de obicei cam in felul urmator: viitorul cursant este recrutat din randul celor care nu au reusit ca pana la o anumita varsta sa isi realizeze nici macar a 10-a parte din tot ceea ce si-au inchipuit ei sau au vazut la cei din jurul lor ca ar trebui sa obtina de la fiecare stadiu al vietii lor.

Si atunci fiecare dintre acestia se intreaba unde greseste el si cum de reuseste celalalt sa fie plin de realizari, aparent avand aceleasi calitati si lucrand in acelasi mediu. Iar de aici pana la raspunsul facil pe care si-l da ca ar trebui sa participe mai des la tot felul de cursuri de dezvoltare personala si profesionala nu mai e decat un singur pas.

Sa fim bine intelesi.

Cursurile de dezvoltare profesionala sunt necesare. Numai ca ele nu trebuie facute oricand, oricum si in orice domeniu.

Bun, si atunci care sunt cursurile de acest fel care chiar conteaza si in urma carora se pot obtine cu adevarat rezultate? Iata cum primul pas spre o dezvoltare personala adevarata poate fi facut prin simpla cautare a unui raspuns la aceasta intrebare inteligenta.

Iar pentru gasirea raspunsului corect la aceasta nu trebuie decat sa te gandesti la ceva cu adevarat folositor precum cursurile de engleza pentru afaceri de la Twinklestar.

Dar asta nu e tot.

Ce zici de niste cursuri de limba engleză si pentru copiii tai?

Pai ce altceva ai putea sa zici decat : „very good”? 

Si asta din simplul motiv ca este practic anormal ca in zilele acestea ale noastre sa mai existe cineva care sa isi poata inchipui ca ar fi in vreun fel posibil sa reuseasca ceva in viata fara sa cunoasca limba engleza la un nivel cat de cat acceptabil.

Iar daca acel cineva se mai intampla si sa fie cumva si parinte, atunci lucrurile sunt cat se poate de clare. Nu se poate sa existe o pregatire de calitate pentru un copil in care sa nu fie incluse si niste cursuri de limba engleza online si asta de la varste cat se poate de fragede.

Chiar asa?

Da, chiar asa. Este de ajuns sa te uiti oriunde in jurul tau, la piata, pe strada, ca sa nu mai vorbesc de internet sau TV si sa constati ca romgleza tinde sa o inlocuiasca tot mai mult pe limba noastra cea dulce si frumoasa.

Daca aceste fenomen este OK sau nu – na! ca m-am molipsit si eu 🙂 – este ceva ce se poate discuta. Dincolo insa de toate aceste discutii interminabile pe aceasta tema, pe care le auzim aproape zilnic in toata mass-media, ramane realitatea imediata care ne loveste crunt zi de zi: cine nu stie engleza porneste din start cu un mare handicap in primul rand cand vine vorba de piata muncii, unde o asemenea persoana este deja asimilata cu un fel de semianalfabet.

De aceea, cred ca niste cursuri de engleza de la Twinklestar ar trebui sa fie deja o optiune de luat in considerare imediat pentru orice cuplu care are un copil mai mare de 3 ani.

Faptul ca tu ca parinte nu stii o boaba engleza sau cunosti aceasta limba doar la acel nivel cunoscut si sub numele „de balta” 🙂 nu poate sa constituie niciun fel de scuza in fata viitorului pe care vrei sa i-l oferi copilului tau. Din contra, acest lucru ar trebui sa te alarmeze pentru ca din experienta proprie iti poti da seama si singur ca e din ce in ce mai greu pentru cineva sa se descurce in viata de zi cu zi fara cunostinte temeinice de limba engleza.

De aceea nu trebuie sa mai stai nicio clipa pe ganduri si sa iei in considerare urmatoarele date de contact:

Iași
Șoseaua Națională, nr. 5, parter
tel: 0371 504 305

Botoșani
Str. 1 Decembrie, nr. 27, B
tel: 0799 177 077

Piatra Neamț
Bd. 9 Mai, bl. 10, sc. B, parter, ap. 22
tel: 0371 504 305

e-mail: office@twinklestar.ro

Facebook: https://www.facebook.com/page.twinkle.star/

Zi si tu ceva