Dansatori profesionişti la nunta ta

Gata, ti-a venit si tie randul sa te nenorocesti… Credeai ca scapi? Pai bai baiete, de asta nu prea scapa nimeni, pentru ca, vorba inteleptului Socrate, fie ca o faci, fie ca nu o faci, peste 20 de ani tot vei regreta. 🙂

Da, despre insuratoare este vorba. Deci, mai baiete, daca inca nu te-ai trezit din betia fericirii dupa ce fata ti-a acceptat imbujorata inelul, uite aicea ce te asteapta cu bratele deschise: o sa te duci cu ea cu tot la Starea Civila, o sa ziceti amandoi – fiecare cand o sa-i vina randul, adica – „da”, si dupa aia nu prea o sa mai poti face nimic. Ba da, mai poti face un singur lucru: nunta! 

Iar pentru asta ai nevoie de urmatoarele ingrediente: local, mancare, bautura, invitati si muzica. Si unde e muzica, e clar ca se lasa si cu dans. Dans, dans, da’ tu stii sa dansezi? 

Nu conteaza asta prea mult, pentru ca pana sa ajungi la mancare, mai ai inca multe altele de facut. Nu prea iti dai tu seama acuma despre ce e vorba, asa ca te ajut eu cu ce este mai important decat iti poti tu acum imagina: sa inviti niste dansatori profesionisti la nunta ta.

Sunt sigur ca ai vazut la viata ta multe nunti, dar cum tu nici nu prea mai stii cum te cheama in perioada asta, cred ca e o posibilitate foarte mare sa ai nevoie de linkul pe care tocmai ti l-am dat.

Ai auzit si tu vorba aia din batrani cum ca o nunta nu se poate face fara cele trei ingrediente principale, unul mai important decat celalalt: mireasa, nasii si lautarii.

Cu mireasa am inteles ca ai rezolvat-o, deci ce a fost mai greu cica a trecut. Nasii asteptau de mult un simplu telefon de la tine, iar acum sunt cei mai fericiti. Lautarilor le plac banii tai, asa ca ai rezolvat-o si pe asta relativ usor.

Un singur lucru nu ai rezolvat inca: invitatii! De unde se vede ca si nuntasii sunt un ingredient cel putin la fel de important ca si celelalte. Iar pentru a-i primi cum se cuvine, ai nevoie ca atmosfera din localul tau de nunta sa se ridice la inaltimea evenimentului important pe care il va gazdui.

Iar partea asta cu animatia nu e chiar atat de simpla pe cat pare.

Pentru ca atunci cand vine vorba de acest lucru, majoritatea celor dintre noi se gandesc imediat la un club plin ochi de tipi in cautarea unei combinatii fierbinti de mai lunga sau de mai scurta durata. Si cum alcoolul servit in doze deloc mici nu isi face simtita prezenta pe loc, e clar ca e nevoie de niste fete cochete care sa incinga atmosfera cat mai mult si sa le dea chef de viata si de orice mai presupune asta.

Iar acele fete cochete de care va vorbeam, normal ca sunt cat mai putin imbracate, danseaza cat mai mult si astfel anima atmosfera la cele mai inalte cote. Va sa zica sunt de meserie animatoare. 

dansatori profesionisti la nunta

Numai ca adevarata meserie de animator – sau animatoare, luati-o cum vreti – nu se face neaparat fiind cocheta si imbracata sumar cocotata pe o boxa data la maxim pe care sa dai din toate cele, cum ar veni sa dansezi. Nu, asa cum ii spune si numele, meseria de animator presupune sa animezi, adica sa dai viata si asta nu neaparat unei petreceri.

Pentru ca noi vorbim aici de un eveniment serios, la care e nevoie de animatori profesionisti, care nu sunt simpli dansatori si dansatoare de ocazie. Acum a inteles toata lumea?

Sper ca da. Deoarece astfel se face o mare nedreptate adevaratei meserii de animatoare, sau ma rog, animator, daca e sa vorbim la modul general, care este una nobila, foarte cautata si foarte bine platita. De fapt, daca e sa stam stramb si sa judecam drept, ea este mai nobila si mai bine platita decat acea asa zisa meserie de animatoare de prin cluburi sau cazinouri in care fisa postului presupune alte aptitudini, exclusiv fizice, nu-i asa?

Normal ca asa e, si daca stam bine sa ne gandim, foarte multe fete se nasc cu asemenea calitati fizice, dar foarte putine dintre ele reusesc sa isi cultive si sa isi dezvolte acele calitati intelectuale care sa le faca sa ajunga niste animatoare de succes.

Mai departe sa judece fiecare dintre voi, fetelor, ce fel de animatoare este mai usor sa ajungi in viata.

Este un aspect la care probabil ca inca nu te-ai gandit, dar acum, ca stii despre ce este vorba, nu-l neglija.

Asa ca daca tot te nenorocesti, macar fa-o cu gratie!

Zi si tu ceva