parul lasat de animale pe canapea

Te-ai săturat de părul lăsat de animale pe canapea?

Știi cât de ușor reușesc cuverturile de protecție canapea să rezolve problema părului de animale și a murdăriei canapelei tale? Foarte ușor!

Cuverturile cu protecție pentru canapele și colțare sunt și decorative, având cusături rezistente, dar un aspect vizual plăcut.

Poți să asortezi astfel de cuverturi pentru canapea cu perne potrivite ori cu alte decorațiuni de perete personalizate.

Cu o canapea curată și într-un ton pe gustul vostru, livingul chiar poate deveni un spațiu relaxant unde să vă facă plăcere să vă odihniți după o zi obositoare.

Cum îți protejezi canapeaua de animalele de companie?

Le iubești, știu! Și eu am patru pisici! Dar…

Dar, da, părul lăsat peste tot prin casă și în special pe canapeaua și pe fotoliile din living este supărător.

Îți înseninează ziua, știu. Te ajută să treci mai ușor prin tot felul de momente mai puțin fericite. Este clar că ții la ele și ele țin la tine. Aveți, cum se spune, o legătură reciprocă. Asta până dai de părul de pe canapea, care uneori dacă ai cumva proasta inspirație să te întinzi relaxat să moțăi după masă s-ar putea să-ți ajungă peste tot, chiar și în gură.

Plus de asta, e posibil să fi dat și mulți bani pe canapea, iar blănoșii să-și fi ascuțit și ghearele din când în când. Nu mai vorbim de câini, care primul lucru pe care îl fac venind de afară e să țopăie încolo și încoace, ștergându-se de praful ori de noroiul luat de afară.

În ciuda acestor acuzații, sunt convins că animăluțului tău îi place canapeaua, doar că are alte impresii când vine vorba de curățenie.

Poți totuși să ai un animal de companie și în același timp să te bucuri de o canapea curată?

Se poate, da! Cu o cuvertură de protecție pentru canapea!

Un astfel de accesoriu textil îți poate proteja canapeaua timp îndelungat și animăluțele scapă de privirile tale supărate în momentele delicate.

Poți să-ți protejezi canapeaua cu o cuvertură, de preferat una care se spală la mașină.

Din fericire, pe piață au început să apară tot felul de cuverturi canapea, unele care fac adevărate minuni cu părul animalelor.

Plus de asta, astfel de cuverturi se spală în mașina de spălat, ușor, fără bătăi de cap.

Apoi, ar mai fi și alte acțiuni pe care le-ai putea întreprinde în această direcție, precum: periatul mai des al animalului de companie, tăierea unghiilor regulat, spălatul picioarelor câinilor când vin de afară plini de noroi etc.

Avantajele cuverturilor de protecție

O astfel de cuvertură canapea se mulează foarte bine pe orice formă, nu mai contează foarte tare dimensiunile canapelei, decât la nivel de acoperire. Nu e ca și cum ai cumpăra o husă canapea și nu s-ar potrivi.

Apoi, există cuverturi în varii culori pe care le poți potrivi cu designul locuinței tale. Culorile sunt rezistente în timp, dacă urmezi sfaturile producătorilor în privința spălării.

Protejează canapeaua de murdărie, indiferent de proveniența ei, fie de la copii, fie de la animale.

Nu costă mult și cu un buget rezonabil poți să-ți schimbi și lookul sufrageriei cât ai bate din palme.

Dacă alegi cuverturi canapea realizate din materiale de calitate, bumbac de exemplu ori alte fibre naturale, acestea vor rezista un timp îndelungat, indiferent de numărul de spălări.

Nu te chinui cu instalarea, ca în cazul husei, iar faptul că se mulează foarte bine pe canapea, face să nici nu se miște așa de ușor ca în cazul cuverturilor obișnuite, în general alunecoase.

Motive în plus pentru a arunca un ochi pe cuverturile de protecție pentru canapele? Sperăm că v-am convins! Asta e soluția!

Zi si tu ceva