Machiaj glitter, neon

Am văzut şi eu acum câteva zile scrise pe o eticheta cele 3 cuvinte de mai sus.

Machiaj glitter, neon…  🙂 Voi ce înţelegeţi din aşa ceva?

Bun, dupa cateva secunde de privit cu atentie, orice persoana de sex feminin se poate dezmetici instantaneu si poate face cateva legaturi din care poate culege cateva indicii pretioase. Daca esti insa de sex masculin, nu prea iti dau nicio sansa sa dezlegi acest mesaj codat.

Asta desigur, daca nu cumva esti vreun make-up stylist. 🙂

Dar cum sunt destul de rari – cred eu – cei care au imbratisat aceasta meserie si care intra pe aici sa imi citeasca blogul, imi iau eu angajamentul ca in cele ce urmeaza sa va explic pe indelete ce inseamna aceste 3 cuvinte buclucase.

Inainte de a porni insa la drum cu explicatiile, poate ar fi cazul sa scriem mesajul corect. Ca poate asa vor mai fi unii, si poate chiar si unele care se vor prinde despre ce este vorba chiar inainte de a scrie eu acest lucru.

Deci mesajul de decodat ar fi asa: „Mascara Neon, care straluceste in lumina UV”. A sesizat cineva diferenta? Inca nu? Bine, nu-i nimic. Hai sa ii dam inainte cu explicatiile.

Mascara este mascara 🙂 , adica substanta aceea fermecata care reuseste sa ne faca chiar si mai frumoase decat suntem deja, din anumite puncte de vedere. Iar aici nu este vorba despre vreun bufon, paiata sau mascarici, ci despre un tip de machiaj, care, ati ghicit, trebuie sa faca mai atragator fizicul unei femei.

UV se refera la razele ultraviolete de care mai toata lumea se fereste in cele mai variate moduri, aplicandu-si creme solare sau purtand ochelari de soare care au asemenea calitati. Numai ca aici, cand vine vorba de genele pretioase ale unei femei, treaba cu UV sta exact pe dos. Adica nu numai ca nu trebuie sa ne ferim de ele, ci trebuie chiar sa ne expunem genele la o lampa cu ultraviolete pentru ca machiajul sa le faca sa straluceasca si sa atraga toate privirile.

Neon este un cuvint imprumutat ca atare de la raionul electrice 🙂 . Este vorba de corpul acela de iluminat care ofera o lumina rece, asa cum vor arata si genele tale in contact cu lumina UV dintr-un club de noapte.

Bun, si daca am decodificat fiecare cuvintel din mesajul de mai sus, cred ca toata lumea s-a lamurit. Avem asadar de-a face cu un magazin online cu produse cosmetice, care contine tot ceea ce isi poate dori cineva din acest domeniu.

Ei, acum cred ca este clar pentru toti ce au vrut sa ne transmita cei care au pus pe eticheta mesajul acela buclucas cu „machiaj glitter, neon”. Nu stiu insa daca este la fel de clar pentru toata lumea faptul ca acel mesaj li se adreseaza tuturor cumparatorilor potentiali, indiferent de sexul lor, masculin sau feminin.

Si asta din cauza ca orice femeie si-ar dori sa aiba parte oricand de un asemenea machiaj, insa cum nu prea are timp sau bani pentru a se dota cu asa ceva ori de cate ori isi doreste, mai lasa uneori si la latitudinea partenerului sau de viata misiunea ingrata de a o surprinde cu un cadou pe masura asteptarilor sale.

Ei, ce ziceti, baieti? Nu-i asa ca v-am vandut un pont bun?

Iar daca inca nu v-ati decis, iata 2 recomandari concrete:

machiaj glitter neon

Aceasta este mascara Neon UV de la Paint Glow. Ea se incarca simplu, de la lumina soarelui, pentru ca la intuneric sa straluceasca in prezenta luminii UV. Si inca un amanunt extrem de important: este rezistenta la apa!

Iar daca pentru genele tale vei folosi ceea ce ti-am recomandat mai sus, e clar ca nici pleoapele tale nu trebuie sa ramane mai prejos! De aceea, in completare, e bine sa folosesti acest fard UV rectiv de la Paint Glow. Culoarea roz va straluci puternic la lumina oricarui stroboscop. Si nu ar fi rau sa iei in considerare, din aceeasi gama, si un eyeliner UV!

Suna deja interesant? Atunci cu siguranta la fel de interesante sunt si urmatoarele date de contact:

M&L COMIMPEX CONST. SRL

Adresa: Calea Vitan nr. 104, bl. V42A, sc.1, ap. 23, 031298 sector 3 Bucuresti

Telefon: 0771 412 153
Email: office1@mycosmetics.ro

Zi si tu ceva