Obiecte vestimentare ce nu se vor demoda niciodată

Obiecte vestimentare ce nu se vor demoda niciodată

Anumite piese vestimentare sunt atât de clasice și ușor de combinat, încât sunt indemodabile și atemporale, adică nu se vor demoda niciodată. Iată câteva dintre ele, care ar trebui să se regăsească și la tine în garderobă.

Moda și tendințe sale- uneori se schimbă destul de des, alteori tendințele sunt discutabile și rareori sunt pe placul tuturor. Bineînțeles că moda este o reală plăcere. Dar există anumite elemente care ar trebui să se regăsească neapărat în garderoba oricărei femei care se pot combina și reinterpreta la infinit.

Cămașa albă. Cele mai frumoase modele de cămăși albe arată cel mai bine atât alături de fuste, cât și de pantaloni sau de blugi. Modelele din bumbac sau din mătase sunt cele mai frumoase.  

Cămașa albă arată de minune atât cu o pereche de blugi casual, cât și cu o pereche de fustă tip craion. Este foarte practică, se poate purta și iarna, pe sub un pulover mai gros pentru cel mai frumos look preppy. 

Tricoul alb. Atemporal și foarte ușor de combinat, este piesa vestimentară ce ar trebui să se regăsească în orice gaerderobă. 

Rochița neagră. Rochița neagră este șic, este elegantă, rafinată și mai ales, foarte simplă. Este un aliat de preț pentru orice dressing feminin. Este un adevărat cameleon al stilului și orice femeie îl poate purta. 

Un pulover din cașmir. Este cel mai luxos pulover prin excelență. Este fin, este suplu și ne va ține de cald întreaga iarnă. Este deci piesa vestimentară ideală pentru o iarnă stilată. 

Un sacou tip blazer. Feminin, dar și masculin în același timp, este piesa vestimentară androgină pe care o poți cumpăra cu ochii închiși. Se poate purta cu blugi albaștri skinny, sau mai șic, cu o pereche de pantaloni drepți negri sau cu o fustă tip creion. Are mai multe fețe pentru cel mai frumos stil. 

O pereche de blugi ce nu se vor demoda niciodată. La fel ca și tricoul alb, blugii care nu se vor demoda niciodată sunt elemente indispensabile din garderobă. Modelele clasice de un albastru închis, cu o croială mai slim sau dreaptă și ușor prespălați sunt cele mai bune alegeri. 

Trenciul. Mai scurt, mai lung, mai fluid sau mai clasic, trenciul se impune drept o piesă emblematică din dressing. Chiar dacă modelele clasice sunt bej, mărcile cele mai celebre încearcă să propună în fiecare an să propună modele și mai trendy sau și mai originale. Alături de alte piese clasice din garderobă, precum rochița neagră, arată cel mai bine.

Zi si tu ceva