Cititoare coduri de bare: vine Apocalipsa?

Astazi explorăm din nou internetul ca sa ne dam cu parerea despre un site extrem de util.

Extrem de util, da, insa nu chiar pentru toata lumea. Util numai pentru aceia dintre noi care au nevoie de niste chestii de genul computere industriale, RFID, cititoare coduri de bare, terminale mobile, tablete industriale si alte asemenea gadget-uri de soi.

Dar sa incepem cu inceputul. Site-ul luat in colimator se numeste IDmag si ofera servicii de livrare a unor astfel de masinarii in toata tara. Are multiple criterii de cautare, asa ca tot ce iti trebuie sa stii cu exactitate este doar ceea ce vrei sa cumperi si locul in care vrei sa ajunga.

Ai un index al principalelor produse si softuri si posibilitatea de a cauta dupa numele producatorului pe care il doresti. Mai mult, la sectiunea „Beneficii si recompense” poti vedea in ce categorie de client se incadreaza afacerea ta. Si, in functie de acest lucru, poti primi o oferta personalizata care sa se plieze pe cerințele business-ului tău.

Oferta de accesorii si de gadgeturi electronice, care mai de care mai sofisticate, inscrise pe site nu este deloc saraca. Si sunt sigura ca in timp ea se va imbogati oricum cu multe alte nume.

Din ceea ce am discutat cu clientii lor fideli, am aflat niste informatii extrem de pretioase. La un moment dat, IDMag oferea si preluarea spre vanzare a echipamentelor vechi aflate inca in stare de  functionare. Acest lucru se facea in schimbul unor echipamente performante de ultima generatie, pentru reducerea costurilor de achizitie ale noilor echipamente. Iar pentru cei carora bugetul sau specificul afacerii nu le permitea achizitionarea celor mai noi tehnologii, li se puneau la dispozitie echipamente second hand, perfect functionabile. Acestea puteau fi platite fie cu o taxa lunara de folosire “as a service”, fie se puteau achizitiona integral cu serviciile si mententanta aferente.

Momentan, cele de mai sus nu mai fac parte din oferta IDMag, dar este posibil sa sa revina oricand. Sfatul meu: accesati site-ul lor cat mai des pentru a nu pierde niciuna dintre oportunitati!

O alta chestie care mi s-a parut interesanta aici este oferirea unei informatii foarte pretioase, si anume aceea ca primesti transportul gratuit la comenzi mai mari de 150 de RON. Iar livrarea se face in maxim 24 de ore oriunde pe teritoriul Romaniei. Livrarea se poate face si in strainatate, cu conditia sa platiti în avans costul produselor si transportului până la destinație.

Insa dintre toate cele oferite de IDMag, cele care mi-au atras atentia cel mai mult au fost cititoarele de coduri de bare. Fascinatia pe care mi-o exercita acestea provine poate si din faptul ca multa lume cu cate un coeficient de inteligenta ceva mai modest, de care societatea noastra nu duce din pacate deloc lipsa, considera ca exact aici, in codurile de bare s-ar afla celebrul numar al fiarei mentionat in Biblie: 666! 🙂

Cu toate astea, nu am vazut pe nimeni care sa refuze sa faca shopping la mall sau supermarket din cauza acestor cititoare vandute cu succes de IDmag.

Primul care mi-a atras atentia este cititorul de coduri de bare din fotografia de mai jos. Acesta este un cititor cu fir, care se foloseste pentru scanararea unui volum mare de coduri de bare. Este de ultima generatie si are avantajul de a fi de tipul hands free.

cititoare coduri de bare

Mai departe, mi-a atras atentia si cititorul de mai jos. Acesta este un citor de coduri de bare fara fir, care functioneaza bazat pe tehnologia wireless. Totul se intampla extrem de simplu, printr-o simpla apasare a butonului de scanare.

Nu mai putin interesant mi s-a parut si gadgetul din fotografia de mai jos. Poate si datorita faptului ca are un design extrem de comun. Cine dintre noi nu vazut asa ceva la magazinul din coltul strazii?

Uitandu-ma la toate aceste minunate cititoare coduri de bare, nu poate sa nu ma pufneasca rasul cand ma gandesc cata lume se teme de ele. Si in acelasi timp se bucura zi de zi de o gramada de beneficii de pe urma lor!

Asa ca pana la intalnirea cu Apocalipsa, bucurati-va de cat mai multe coduri de bare in sacosa!

Iar daca faceti parte dintre cei care cauta cititoare coduri de bare, atunci ati face bine sa va notati datele de contact de mai jos:

IDmag

Adresa sediu central: str. Siriului nr. 36-40, București, sector 1, cod postal 014354

Pentru suport vânzări:

Nr. de telefon: 0728 008 881
adresa de email: comenzi@idmag.ro

Pentru suport tehnic:

nr. de telefon: 0729 860 000
Email: tehnic@idmag.ro

Pentru informații legate de joburi sau oportunități de angajare in cadrul Idmag.ro puteti contacta Departamentul HR la numarul de telefon 0738 044 077 si/ sau la adresa de email jobs@smartid.ro.

Program: de luni pana vineri intre orele 9.00 si 18.00.

Iar daca vreti sa ramaneti la curent cu toate noutatile de la IDmag, va recomand sa dati un like la pagina lor de FB de la adresa https://www.facebook.com/www.IDMag.ro/.

Zi si tu ceva