Spoturi publicitare şi nu numai

Atunci cand auzim de spoturi, probabil ca primul lucru care ne vine in minte este un mesaj publicitar.

Si e normal sa fie asa.

Suntem atat de mult asaltati de reclame pe net, la TV si pe strada, incat nu ne dam seama ca un cuvant precum „spot” ar putea avea si un cu totul si cu totul alt sens.

Ei bine, dragii mei, in caz ca ati uitat – sau nici macar nu ati stiut vreodata acest lucru – aflati de la mine ca spot mai inseamna si urma luminoasa lasata de o raza de lumina.

Mai apoi, prin extindere, cuvantul a preluat si sensul de sursa a respectivei raze de lumina.

Ei, acum daca ne-am lamurit cum sta treaba, haideti sa combinam impreuna utilul cu placutul. 🙂

Adica voi, cititorii mei fideli care ati avut curiozitatea sa cititi pana in acest punct aceasta noua postare de blogul vostru preferat, v-ati dat seama inca de la primele cuvinte ca ceea ce urmeaza sa va scriu eu aici in continuare nu este altceva decat un articol publicitar.

Care va sa zica – un spot.

Da, dar nu orice fel de spot, ci unul care se refera la corpurile de iluminat decorative numite spoturi.

Avem de-a face deci cu un spot publicitar despre niste spoturi de iluminat. Si spuneti voi cu mana pe inima daca ar putea ca sa existe ceva mai minunat de atat in toata blogosfera aceasta a noastra. Ar putea? Ba bine ca nu!

Ei, si acuma daca ne-am lamurit ce avem de gand sa promovam prin acest advertorial, cred eu ca ar fi bine asa ca sa trecem la treaba si sa dezvoltam ceva mai pe larg subiectul pentru care am incasat suma de bani cuvenita. 😀

E vorba despre spoturi asadar dragii mei.

Sa luam ca exemplu ceea ce vedeti in imaginea alaturata.

Acesta se vrea a fi un spot care se poate incastra in pardoseala sau in perete, atat la interiorul cat si la exteriorul locuintei tale. Corpul sau este fabricat din aluminiu turnat. Rama exterioara este din otel inoxidabil, iar dispersorul din sticla temperata, care rezista bine la socuri. Sarcina maxima pe care o poate suporta atunci cand este fixat in pardoseala exterioara este de pana la 2.000 de kilograme. In aceste conditii, cred ca e clar pentru toata lumea ca nu trebuie sa va faceti absolut nicio problema daca veti trece cu rotile masinii peste el. I se poate monta o sursa de lumina LED de maxim 28 de wati cu o dulie de tip GU10. Are o adancime de 15 cm si un diametru de 11 cm.

Trecem mai departe si ne uitam acum cu atentie la acest spot negru cu auriu, care ni se dezvaluie privirii in imaginea alaturata.

Asa cum poate vedea oricine, acesta are un look avangardist, care se integreaza perfect intr-o camera de tineret, cu o amenajare moderna. Elementul sau definitoriu este tubul cilindric cu un diametru cuprins intre 6 si 8 cm. Finisajul sau este negru cu auriu, insa pentru cei care au alte preferinte, exista si combinatia de culori alb cu auriu. Acesta este un produs original Amplex, destinat exclusiv amplasarii in interior. Este ideal pentru camera copilului, bucatarie, un dormitor de tineret, in hol, living sau sufragerie. Corpul este fabricat din metal si accepta o sursa de lumina de tip LED. Puterea maxima e de 50 de wati.

Iar daca v-a stranit interesul cate ceva din ceea ce v-am scris in cele de mai sus, atunci puneti mana rapid si frumusel si notati-va urmatoarele date de contact:

Orion & GDS Electric SRL

adresa: 430013 Baia Mare, Bd. Bucuresti 108

numere de telefon fix: 0262 21 83 57, 0262 27 78 96

numar de telefon mobil : 0744 62 62 01

numere de fax: 0262 21 83 57, 0262 27 78 96

Zi si tu ceva