hostx web hosting

HostX, un nou concept de web hosting

HostX este dovada vie ca lucrurile in domeniul web hosting-ului se schimba intr-un ritm ametitor.

Asa cum stim, astazi mai toata lumea care se conecteaza la internet are un site propriu. Pentru care isi seteaza cuvintele cheie in speranta de a primi cat mai mult trafic de la motoarele de cautare.

A aparut care va sa zica un nou concept al asa zisului internet 2.0 creat chiar de catre cei care il utilizeaza. Apoi, asa cum era si firesc, odata cu asta a aparut si o explozie de oferte de web hosting pentru toti cei care au nevoie de asa ceva. Si al caror numar creste exploziv pe zi ce trece.

Cum era de asteptat, explozia de oferte le-a adus cu ea si o gramada de batai de cap celor care au nevoie de web hosting. E de ajuns sa dai o simpla cautare pe orice motor ca sa fii pur si simplu bombardat de sugestii platite. Acestea iti umplu ecranul cu tot felul de preturi, care mai de care mai mici, pentru a gazdui site-ul tau.

In aceste conditii, apare intrebarea fireasca:

Ce web hosting sa alegi?

Pentru ca si in spatiul virtual, comertul este identic cu cel din spatiul real: ieftin si bun nu prea exista. Poti sa apelezi la un pret mic, dar in care nu ai inclus mai nimic din ceea ce ai tu nevoie. Poti si sa iti iei un web hosting ca lumea, cu totul inclus, dar care uneori te cam ustura la buzunare.

Sfatul pe care ti-l poate da oricine pentru a iesi din aceasta dilema este simplu: ierarhizeaza-ti prioritatile. Inainte de a te apuca de treaba gandeste-te foarte bine care sunt nevoile tale. Si mai ales la ce vei folosi web site-ul pe care il construiesti sau cat vei scoate cu el, daca pentru asta ti-ai propus sa il creezi.

Mai apoi, in functie de toate acestea, poti apela la niste pachete de web hosting de la HostX de exemplu, care se pliaza pe nevoile tale. Oricare ar fi ele.

HostX e o solutie aparte pentru site-ul tau

Nu trebuie sa neglijezi deloc oferta de genul celei pe care ti-am recomandat-o eu mai sus.

Si iata de ce:

Astazi, foarte multe site-uri sunt construite pe platforma WordPress. Si e firesc sa fie asa. WordPress ofera simplitate in utilizare chiar si celor care nu au urmat in viata lor vreun curs de webdesign.

O statistica spune ca peste 30% din site-urile online acum sunt facute in WordPress. Firesc, dintre toate aceste site-uri, cele care activeaza in domeniul vanzarilor online folosesc Woocommerce.

In aceste conditii apare nevoia unei mentenante profesionale pentru un astfel site. Mentenanta pe care nu o poate face oricine.

HostX le pune la dispozitie clientilor sai care folosesc WordPress/Woocommerce pachetele de servicii denumite WordPress Site Care. Acestea includ, printre altele, actualizari periodice, recomandari de imbunatatire a performantelor, optimizari de imagini si monitorizari pentru detectare malware.

WordPress Site Care este disponibil in 3 pachete distincte in functie de nevoile si posibilitatile fiecarui client.

Asa ca tot ceea ce iti trebuie este sa stii exact ceea ce ai nevoie pentru site-ul tau in functie de bugetul pe care il ai la dispozitie. De restul se ocupa HostX.

Zi si tu ceva