Cazare în Sebeş

Concediul celor mari – odata cu vacanta celor mici – se apropie cu pasi repezi si in acelasi timp si ideile pe care trebuie sa le aiba fiecare dintre noi in legatura cu petrecerea acestor zile in locuri cat mai frumoase din tara noastra.

Asadar primul pont vi l-am dat deja : este bine sa va petreceti concediul in tara si nu pe undeva prin coclaurii strainatatii, nu-i asa?

Evident ca asa e , si tocmai de aceea ar bine sa uitati pentru cateva zile de avioane, nu stiu ce continente si schimburi valutare. Pentru ca tara noastra mai are inca destule locuri frumoase si faimoase in care oricine isi poate transforma clipele de relaxare in ceva de neuitat.

Ca sa nu va stric ziua – si de altfel tot concediul pentru care va faceti planuri acum – si sa va mai aduc aminte de pandemia noastra cea de toate zilele. Care bantuie inca si ne face zile negre cu restrictiile ei.

Bun, pana aici probabil ca v-am convins pe multi dintre voi sa alegeti Romania si nu strainatatea cand vine vorba de concedii, insirand niste cuvinte despre care unii ar putea spune ca reprezinta doar niste simple generalitati.

Ceva concret insa?

Pai da, avem si asa ceva. Este de ajuns sa va ganditi la numeroasele statiuni de pe litoralul Marii Negre sau la cele care se intind de–a lungul si de-a latul muntilor nostri, ca sa va faceti o idee despre ceea ce vrea sa insemne dotarea turistica de prin tara noastra. Si sunt sigura ca nu exista cineva dintre cei care imi citesc acum aceste randuri ale mele care sa fi vizitat si mai ales sa se fi cazat la fiecare dintre aceste statiuni de la munte sau de la mare.

Si, ca si cum toate astea nu ar fi fost de ajuns, de ceva amar de vreme incoace a mai aparut, ba chiar a mai si inflorit turismul rural, care a facut ca frumusetile naturale ale Romaniei sa fie cunoscute cat mai departe de hotarele tarii noastre.

Iar noi umblam in toata Europa, ba chiar in toata lumea, cand strainii vin sa ne viziteze locurile noastre de care multi dintre noi nici nu au auzit.

Si ca exemplu, cati dintre voi stiti cum se poate face o cazare la Pensiunea Ryn din Sebes ?

Pai sigur ca nu sunteti prea multi cei care sa stiti asa ceva, pentru ca poate nici nu ati auzit de pensiunea cu pricina. Ei bine, aflati ca aceasta pensiune este situata intr-o zona perfect accesibila. Ea este in apropiere de zona centrala a orasului Sebes din judetul Alba.

Mai concret, ea este situata langa majoritatea punctelor de interes din Sebes. Astfel, fie ca aveti treba prin acest oras, fie ca va aflati doar in trecere prin el, e bine sa aveti in vedere cazarea la aceasta pensiune. Asta, evident, daca veti petrece mai mult de o zi cu treaba sau pentru a admira zona.

Dar sa vedem ce le poate oferi pensiunea Ryn tuturor celor aleg sa ii calce pragul.

Ceea ce vedeti mai sus este interiorul unei camere duble matrimoniale. Camera are iesire la balcon, este spatioasa si eleganta, fiind totodata dotata si cu un pat de doua persoane extrem de confortabil.

Trecem mai departe si admiram in cele de mai sus interiorul de la o alta camera. De data asta e vorba despre o camera single. Si aceasta are iesire la balcon si este, cum altfel, cea mai buna alegere atunci cand vine vorba de cazarea pentru o singura persoana.

Ceea ce mai poate vedea oricine in cele doua fotografii pe care vi le-am oferit din interior este ca mobilierul pe care vi-l pune la dispozitie pensiunea Ryn este de cea mai buna calitate. Lenjeriile sunt si ele de cea mai buna calitate si mereu curate.

Dotarile pentru fiecare camera includ wi-fi gratuit de mare viteza, TV cu plasma conectat la cablu si aer conditionat.

In total, aceasta pensiune va pune la dispozitie 36 de locuri de cazare.

Asa ca acum oricine isi poate programa o cazare la pensiunea Ryn din Sebes daca retine urmatoarele date:

Adresa: str. Occidentului nr. 1A, Sebeș, jud. Alba
Coordonate GPS: 45.960467, 23.553599
Program: Zilnic 8:00 AM – 10:00 PM
Numar de telefon si WhatsApp: +40 755 373 851
Adresa de e-mail: info@pensiunearyn.ro
Pagina de Facebook: Pensiunea RYN

Zi si tu ceva