bani online

Tu ştii să faci bani online?

Sa faci bani online. Da, acesta este visul contemporan al oricarui posesor de gadget fix sau mobil. Sau, mai exact, definitia succesului facil in epoca internetului.

Daca vreti un raspuns scurt, iata-l: da, se pot face bani online. Daca vreti insa un raspuns cuprinzator, atunci va trebui sa cititi pana la sfarsit aceasta noua postare de pe blogul vostru favorit.

Care postare nu este chiar scurta. Insa, odata ajunsi la sfarsitul ei, veti fi pe deplin lamuriti cum sta treaba cu a face bani online. Sau cel putin despre cum cred eu ca se pot face.

Cum sa faci bani online: modalitati

Evident, ca in orice alt domeniu, exista mai multe moduri ca sa faci bani online.

Majoritatea pasionatilor de internet sunt familiarizati cu una sau alta dintre aceste modalitati. Si se folosesc de ele, in functie de domeniul lor de interes.

Astfel, cei mai multi prefera sa investeasca in monede crypto. Apoi incep sa se roage ca pretul de achizitie sa fie mai mic decat cel la care le vor vinde cand vor avea nevoie de bani. Aceasta este cea mai simpla si cea mai cunoscuta metoda prin care poti sa faci bani online. Insa ea este de fapt doar o speculatie financiara si nimic mai mult.

Pentru altii, sa faci bani online inseamna sa iti deschizi un magazin virtual. Un site de e-commerce este deja la indemana oricui. Costurile sunt foarte reduse, ma ales ca e destul de usor sa ti-l construiesti singur.

Nu la fel de simplu este insa ca sa gasesti nisa de produse care se vand pe piata de la noi. Si, mai mut decat atat, pentru un shop online ai nevoie de promovare continua pe internet.

Si astfel ajungem la o alta modalitate prin care poti sa faci bani online, si anume la advertoriale.

Ce sunt advertorialele? Probabil putina lume nu stie raspunsul la aceasta intrebare. Mai ales ca, atunci cand navighezi pe net, ai sanse minime sa nu dai peste asa ceva, fie ca vrei, fie ca nu.

Cuvantul advertorial s-a nascut din combinatia de succes a doua cuvinte: advertising si editorial. Este deci nimic altceva decat un articol publicitar.

Este ceea ce toti posesorii de site-uri de informatii (ziare, bloguri etc) cauta cu disperare sa scrie. Pentru ca nu o fac deloc gratis.

Insa unde poti gasi clienti care sa plateasca pentru advertoriale pe blogul tau?

Cum sa faci bani online: advertoriale

Raspunsul la intrebarea de mai sus este motivul pentru care ati citit acest articol pana aici. Iar daca veti citi in continuare il veti si afla.

Toti bloggerii veterani stiu ca cea mai eficienta metoda de a primi comenzi de advertoriale este sa te inscrii pe o platforma specializata in asa ceva.

Si tocmai despre o astfel de platforma voi face eu o recenzie in cele ce urmeaza.

Platforma se numeste Advertoriale si poate fi gasita la adresa advertoriale.eu.

Desigur, acesta este deja un site cu vechime. Probabil ca multi bloggeri sunt deja familiarizati cu el. In acest caz, nu strica sa aflati parerea mea despre el. Mai ales ca este unul dintre putinele site-uri specializate in acest domeniu cu care lucrez.

Iar daca inca nu ati luat contact cu serviciile lor, atunci cu siguranta veti fi interesati de tot ceea ce voi scrie in continuare.

Parti bune:

  • pretul articolelor. Da, banii ne intereseaza in primul rand pe fiecare dintre noi, atunci cand vine vorba de munca. Pot spune ca pe Advertoriale chiar poti sa faci bani online. Preturile pornesc de la 7 euro si pot ajunge pana la 15 euro. Evident, in functie de lungimea si complexitatea advertorialului pe care trebuie sa il scrii. Iar ca sa nu credeti ca ma laud degeaba, v-am pus la sfarsitul acestui articol un print screen cu o pagina din contul meu.
  • este o platforma exclusivista. Nu oricine isi poate face cont aici. De altfel, nici nu exista posibilitatea de creare a unui cont. Pentru a-ti inregistra blogul, trebuie sa completezi un formular pe care il trimiti spre aprobare la administrator. In urma analizei, blogul tau este aprobat, dar numai daca indeplineste toate criteriile de performanta ale platformei. Acestea includ: domeniu propriu, continut de calitate, DA si PA suficient de mari, etc.

Insa, pentru ca nimeni nu este perfect, am gasit si parti care mai pot fi imbunatatite:

  • mi-ar placea ca pe platforma sa gasesc mai multe joburi. Acum sunt cam unul pe saptamana, deci e loc de mai bine.
  • ar fi super daca nu ai fi deconectat automat din cont dupa doar 5 minute (cred) de inactivitate. Astfel, dupa ce am citit cerinta unui job, ma apuc sa caut informatiile necesare pentru a scrie advertorialul. Cand revin la platforma, trebuie sa introduc din nou userul si parola ca sa pot continua.

Acestea fiind zise, te invit si pe tine sa faci bani online pe site-ul Advertoriale.

stii sa faci bani online

Zi si tu ceva