Pregătiţi de ski?

Desi nu prea se vede, primavara noastra cea multiubita si-a intrat pe deplin in drepturi, ca in fiecare an de altfel si, maine-poimaine, o sa vina chiar si multasteptatul Paste.

Cu toate acestea, la munte, pe undeva prin muntii Sureanu, vremea este si acum numai buna de schiat.

In aceste conditii, cred ca nu mai este de mirare pentru nimeni faptul ca cei care sunt cu adevarat impatimiti dupa toate bucuriile unice pe care numai iarna si ale sale zapezi este capabila ca sa ni le ofere fiecaruia dintre noi , de la cel mai mic si pana la cel mai mare, cei care sunt deci impatimiti dupa toate acestea nu mai stau pe ganduri si se suie in primul mijloc de transport care ar putea ca sa ii duca pe sus, pe undeva pe la munte , adica pe acolo pe unde este zapada cea mai mare in mai tot timpul anului.

Asta e pentru ei.

Da, aceasta noua postare de pe blogul meu este pentru cei pe care i-am descris in cele de mai sus, dar nu exclusiv, pentru ca in aceeasi oala ii putem baga si pe cei care, desi nu sunt la fel de impatimiti, asteapta chiar si ultima ninsoare a sezonului ca sa se duca imediat sa faca un derdelus pe undeva prin fata casei sau a blocului lor.

In aceste conditii, e clar cred pentru toata lumea care ma citeste ca si unii si altii au mai multe lucruri in comun decat ar putea ca sa isi inchipuie cineva asa, la o prima vedere. Si nu este deloc greu ca sa incepi sa deschizi o lista pe care sa treci mai apoi , unul cate unul, toate aceste lucruri comune ale celor doua categorii cand vine vorba de anotimpul iarna. Chiar daca din punct de vedere calendaristic este deja primavara in toata regula.

Si daca tot ne-am apucat sa pomenim de lista – care ar putea fi in acest anotimp feeric chiar si apanajul strict al Iepurasului de Paste , nu-i asa ? – poate ca nu ar fi deloc lipsit de importanta sa ne amintim ca printre cele mai importante obiecte, de care fara doar si poate are nevoie oricare dintre noi, se afla si cele de vestimentatie.

Care trebuie sa ne protejeze.

Iar prima si cea mai importanta dintre aceste protectii este cea impotriva frigului taios de afara. De aceea , cred ca nu este cineva care sa se mire ca la acest capitol, printre cele mai dorite obiecte de vestimentatie se afla si niste pantaloni de ski originali , da, neaparat originali, pentru a nu fi pusi in situatia aceea ingrata de a vedea ca am dat banii pe ceva care nu are niciun efect in fata gerului.

Si, pe langa aceasta protectie oferita , se stie de catre oricine este interesat sa ajunga pe partia de ski de la Sureanu, ca acesti pantaloni de ski originali trebuie sa mai aiba o proprietate importanta si anume aceea de a fi deosebit de lejeri la purtat, astfel incat sa poata sa ii ofere posesorului sau ori posesoarei lor o mare libertate sa isi puna in valoare cam toate calitatile fizice de care dispune respectivul sau respectiva cand vine vorba de alergat prin nameti.

Desigur, unii vor obiecta ca degeaba ai vestimentatia potrivita pentru ski, daca nu stii sa skiezi. Nu-i bai, la centrul Sureanu exista chiar si instructori de ski.

Ei, ce spuneti, v-ati gasit deja si voi marimea potrivita?  Nu de alta, dar link-ul pe care vi l-am oferit mai sus asteapta doar un simplu click…

Iar daca link-ul nu va este de ajuns, atunci faceti bine si notati-va urmatoarele date de contact:

Sureanu Mountain Sport Center

Adresa de e-mail:
olteanandreivasile@gmail.com

Numar de telefon:
0799 189 094

Adresa:
Luncile Prigoanei, Sugag-Tau, Alba

Zi si tu ceva