Nişte garduri beton

Deci buey, hai sa va zic una tare. Ce probleme existentiale credeti ca mai au unii semeni de-ai nostri pe criza asta sanitara si economica? N-o sa ghiciti, asa ca va zic eu: nu-si gasesc gardul potrivit pentru locul potrivit ! 🙂

Pai da… Are omu’ ditamai viloasa si acuma, cand a ajuns si el la finisaje, isi da seama ca nu are cu ce sa-si mai imprejmuiasca si terenul ala care deocamdata este viran si caruia vrea sa-i zica mai apoi curte. Si ma intreaba pe mine, mare apropitara de vila, cum si de unde am putut eu sa fac rost asa de toate alea alea.

Ce sa-i zic? Daca el se pricepe la orice in afara de sa tina un mouse in mana? In ce loc poti sa gasesti azi tot ce vrei tu, daca nu tocmai pe net? Asa ca m-am apucat sa-i scot si lui niste poze de pe site-ul unei firme care face garduri beton, doar-doar i-o veni si lui o idee ca sa poata sa-si termine si el mai repede magaoaia aia de casa si sa se mute cu catel cu purcel in ea.

Ma rog, se uita el la poze si zice ca-i place cum arata ce vede acolo, ca asa ar vrea si el, da’ de unde sa gaseasca asa misto. Zic, bah, asta nu-i femeie ca sa te duci si sa o ceri de la ma-sa si sa fie toata viata numai a ta. Pur si simplu intri pe un site cum e si ala a lu’ Petrifalean, comanzi frumos si dupa aia primesti totul acasa, dar nu prin curier, ca nu e magazin online aicea.

Aha, zice el, si dupa aia, cand primesc totul acasa, o sa am si eu gard ca alea din pozele pe care mi le-ai scos tu de pe site-ul ala?

Nu, mah, ca nu primesti acasa gardul livrat de-a gata prin posta, desi cine n-ar vrea asta? Tu acolo pe site doar comanzi si omu’ vine cu o echipa de mesteri si face gardul asa cum vrei tu si cum se poate dupa terenul pe care e casa ta. Acu’ te-ai lamurit?

Mdea, zice el, mai mult cu o juma de gura, asa. Da’ tot nu sunt lamurit la o chestie. Ce chestie? – zic eu. Pai uite: adica cum e cu gardul asta, vine Petrifalean ala si toarna betonul la mine in curte?

Nu mey, zic eu, bine ca m-ai intrebat. Uite aicea cum anume stau lucrurile: gardul este facut din elemente prefabricate prin tehnologie de vibrare.

Asta inseamna ca nu te trezesti tu ca ti se umple curtea de betoniere care se apuca sa toarne zi si noapte in cofraje legate cu sarma. 🙂 Nu, nici vorba de asa ceva.

Elementele sunt deja turnate si vin la tine in curte cu tot cu echipa de mesteri si specialisti care se apuca sa ti le monteze pe pozitie, dupa traseul indicat de tine.

Tot ce ai tu de facut este sa iti alegi mai intai modelul de beton din care va fi facut gardul tau. Si ai asa: model romb, model cu nervuri, model imitatie de piatra, model rustic, model imitatie de bolovan, model lemn si tip grilaj.

Asadar dintre acestea poti tu sa iti alegi modelul despre care crezi ca se potriveste cel mai bine pentru gardul pe care ti-l doresti sa iti imprejmuiasca vila mult visata. Totul clar acum?

Inca nu? Bun, atunci hai sa te lamuresc eu. Pune mana repede pe ceva de scris si noteaza datele urmatoare de contact:

SC PETRIFALEAN SRL

Adresa sediu: loc. Petresti, Str. Industriilor nr. 5, jud. Alba

Adresa de email: cornel.petrifalean@gmail.com
Nr. telefon mobil 1: 0745 681 124
Nr. telefon mobil 2: 0752 107 355
Nr. telefon fix: 0258 700 276

Zi si tu ceva