În grădina lui Ion

Ion cel Mare este un potentat al zilelor noastre.

Asa crede lumea, cel putin. Insa daca stai sa te uiti cu atentie si sa analizezi putin, Ion nu este de fapt decat un om putin mai neobisnuit. Foarte putin, adica aproape un om obisnuit.

Ai putea fi chiar tu, dragul meu cititor, ar putea fi chiar oricine. Pentru ca cine nu este ca Ion isi doreste cu siguranta sa ajunga exact la fel ca el. Ba, daca ar fi posibil, chiar sa il depaseasca intr-o anumita privinta.

Bine, bine, ma va intreba deja toata lumea care a avut rabdarea sa imi citeasca articolul pana in acest punct, dar pana la urma cine este Ion asta si ce il face pe el atat de „putin mai neobisnuit” , adica aproape obisnuit fata de noi toti ceilalti ?

Banii? – ma va intreba aceeasi lume. Da, poate ca si banii – va fi raspunsul meu simplu. In sensul ca Ion are ceva mai multi bani decat media pe economie, ceea ce il propulseaza in randul romanilor care isi pot permite sa contacteze o firma de proiectare gradini si design peisagist in judetul Alba. Si de ce si-ar dori cineva acest lucru?

Inainte de a va raspunde insa la aceasta intrebare, acum, ca ati aflat cine este Ion , trebuie sa fiti de acord cu mine in toate cele pe care vi le-am relatat mai sus. Ion, asadar, nu este chiar un om obisnuit, dar nici foarte neobisnuit nu e, in sensul ca multa lume isi permite sa traiasca precum Ion, si chiar sa aiba mai mult decat atat.

Si ce ar putea avea cineva mai mult?

Pai… sa vedem. Cumva o gradina proprie? Pai da! O gradina in care sa cresti toate florile care iti plac tie, de la cele cu petala colorata strident pana la cele cu frunza subtire de sa vezi prin ea.

Numai ca frunza subtire cu cheltuiala se tine, stie oricine asta. Si acum ca ati aflat raspunsul la intrebarea cu contactarea firmei de proiectari, e clar ca daca iti mai poti permite si o gradina , banii nu sunt primul lucru la care sa te gandesti cand vine vorba de intretinerea acestora. Cand ai ajuns la nivelul acesta, deja iti faci problema din a gasi pe cineva care sa iti asigure servicii de cea mai buna calitate, astfel incat sa ai o gradina frumoasa pe tot parcursul unui an calendaristic.

Si poate fi gasirea unei asemenea firme o problema reala? Poate ca da, insa nu si daca locuiesti pe undeva prin judetul Alba, pentru ca acum ai la dispozitie link-ul pe care ti l-am oferit in cele de mai sus.

Si astfel Ion cel Mare nu va mai fi el cel care se va erija intr-un etalon pentru cei fara piscina in curte sa zicem , pentru ca cei care au o gradina bine intretinuta ii vor da clasa lui Ion – cel mic , de data asta 🙂 – in ceea ce priveste a fi un om putin mai neobisnuit.

Iar Ion va trebui sa faca si el ceva eforturi pentru a putea canta si el melodia aceea cu „In gradina lui Ion”…

Cum Aniela este insa „fata din gradina”, asa cum se recomanda ea chiar din antetul acestui blog, e clar cred pentru toata lumea care ma citeste ca adevaratele asteptari in acest sens se indreapta mai intai de toate chiar catre mine. Si nu am de gand sa va raman datoare.

Asadar, daca vrei sa fii ca Ion, pune mana si noteaza repejor niste date de contact care iti vor fi extrem de utile:

Casa Pronto Garden

Adresa sediu: sat Hăpria, Comuna Ciugud nr. 16, jud. Alba

Program: Luni – Vineri 10.00 – 18.00
Numar de telefon: 0740 637 693
Adresa de e-mail: contact@casaprontogarden.ro

Zi si tu ceva

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.