Rulmenţi pentru toată lumea

Asa cum stim, exista doua lucruri dupa care se pare ca alearga aproape toata lumea: tehnologia de ultima generatie si lucrurile produse in Vest.

Insa atunci cand se intampla sa le mai si putem combina, ajungem sa obtinem ceva cu mult superior fiecaruia dintre cele doua, si anume o tehnologie de ultima generatie produsa direct de la mama ei de acolo din Vestul inaintat.

Si astfel ne aflam cu totii in fata visului fiecaruia dintre noi. Dar am putea sa speram macar ca o sa avem intr-o zi acces si noi la toate acestea de care am vorbit pana acum in cele de mai sus?

Poate ca da

De fapt, poate ca ar fi mai bine sa il lasam pe „poate” – si toate exprimarile ce contin cuvinte de genul acesta – la o parte si sa incepem sa discutam despre niste lucruri ceva mai sigure.

Dar ce mai poate fi sigur in lumea aceasta a noastra de azi? Pai… cam putine lucruri, nu-i asa? Da, normal ca asa e, si tocmai de aceea cred ca nu este deloc lipsit de importanta ca sa le aducem acum in prim plan si pe acestea, atat de putine cat au mai ramas si ele.

Si astfel ajungem la un subiect sensibil, in care fiecare dintre noi este invitat sa isi puna mintea la contributie si sa se gandeasca la tot ceea ce ar mai putea fi incadrat in categoria lucrurilor asa zis sigure.

Puteti? Ei bine, daca inca nu ati reusit sa faceti un lucru de genul acesta, cred ca va pot da si eu o mana de ajutor in acest sens, si in acest scop ma voi referi in cele ce urmeaza, mai pe scurt sau mai pe larg, la unele chestii pe care fiecare dintre noi le are pe la el pe langa casa.

Si de care nu se poate dispensa sub nicio forma

Si cam care ar putea fi aceste chestii ? Pai tot ce avem de facut este doar sa stam putin stramb si sa ne gandim ceva mai mult drept la tot ceea ce avem pe la noi pe langa casa si care sunt sau cel putin ar trebui sa fie catalogate drept sigure.

Cum, inca nu ati gasit nimic prin jurul vostru care sa se poate inscrie in aceasta categorie? Atunci va rog sa imi permiteti sa va dau si eu o mica mana de ajutor.

Ce credeti ca ar putea avea in comun niste chestii de genul celor care au tangenta cu: rulmenti, curele si roti, lanturi si pinioane, simeringuri, adezivi, unsori, snururi sau mentenanta tehnica?

Da, ati ghicit: toate acestea sunt pe la noi prin jurul casei si trebuie sa fie cat se poate de sigure! Iar ca sa ajungem sa ne stim in siguranta, e normal sa ne intoarceam la tot ceea ce am scris la inceputul acestei postari si anume la tehnologia Vestului. De care putem avea parte printr-un simplu click pe un site de genul Rulmentika, in care toate acestea sunt disponibile pentru oricine.

Dar iata cateva exemple:

Rulmentul radial cu bile pe un rand, avand codul 6208 2RS SRBF, suporta o sarcina dinamica de pana la 29,1 kN si o sarcina statica de pana la 17,8 kN.

Turatia maxima in unsoare este de 5600 rotatii pe minut si are o greutate de 365 de grame.

Sub codul 6205 ZNR FBJ veti gasi un rulment de tip radial cu bile pe un rand, cu canal si siguranta pe inelul exterior.

Acesta suporta o sarcina dinamica de pana la 13,8 kN si o sarcina statica de pana la 7,9 kN.

Si la capitolul turatii sta foate bine.

Rulmentul 31318 FERSA este radial si are role conice dispuse pe un singur rand.

El poate suporta o sarcina dinamica de pana la 308,3kN si o sarcina statica de pana la 372,2 kN.

Toti acesti rulmenti pe care vi i-am descris in cele de mai sus sunt produsi de brandul SRBF (Synthetic Resin Bonded Fabric), cunoscut si sub numele de Tufnol Fabric Laminates Grades. Ei au diferite coduri de echivalenta la alti producatori, coduri pe care le putetin gasi accesand link-urile pe care vi le-am oferit.

Asa ca faceti bine si notati rapid pe ceva urmatoarele date de contact pentru a putea avea acces rapid la ei si in Romania:

Numere de telefon:
0748 282 887
0752 286 123

Adrese de mail:
office@tehnocom-trading.ro
contact@rulmentika.ro

Website:
www.rulmentika.ro

Adresa:
Str. Vasile Lupu, Nr.142B, Iași, 700335, România

Zi si tu ceva