Ajutor pentru BAC

Toti elevii care se pregatesc pentru BAC, au nevoie de manuale auxiliare pentru a invata pentru probe. De aceea, profesorii recomanda acestora sa studieze si dupa alte carti / manuale alternative pentru BAC, astfel incat sa isi cultive cunostintele generale cat mai bine si mai eficient.

Pentru ca toti elevii de clasa a XII-a sa se pregateasca asa cum trebuie, librariile pun la dispozitie cele mai bune manuale de specialitate de la foarte multe edituri cunoscute, toate la preturi extrem de accesibile, astfel incat acestia sa ia note maxime la toate probele. Practic, te ajuta sa inveti pentru BAC, oferind solutii simple si la indemana oricui.

Anul acesta, recomandarile profesorilor se indreapta catre editurile agreate, pentru manuale de istorie destinate tuturor elevilor care dau bacalaureatul si la aceasta materie.

In aceast categorie veti gasi patru dintre cele mai cautate manuale de istorie, la ora actuala. Este vorba despre ‘’Istorie Bacalaureat – 70 de teste’’, carte care vine in ajutorul elevilor de clasa a XII-a care se pregatesc pentru sustinerea examenului de bacalaureat, dar la fel de bine poate fi utilizata si de catre profesori pentru evaluarea la clasa. Poti opta pentru aceasta culegere istorie BAC, deoarece sinteza textelor, foarte clar sistematizata, ajuta la consolidarea cunostintelor dobandite la orele de curs si ofera informatia necesara rezolvarii celor 70 de teste. Varianta mai completa a acestei carti o reprezinta versiunea ei similara, dar cu 30 de teste de istorie in plus.

O alta carte de istorie bacalaureat recomandata este si ‘’Bacalaureat istorie 2016 – 70 de teste si sinteze’’. Cartea se adreseaza tot elevilor de clasa a XII-a, care se pregatesc pentru sustinea probei la istorie din cadrul examenului de Bacalaureat. Contine 70 de teste cu modele complete de rezolvare (30 de modele noi pentru fiecare dintre cele trei tipuri de subiecte). Sectiunea de sinteze constituie, alaturi de cele 70 de teste, este un real ajutor in sistematizarea cunostintelor dobandite la orele de curs sau la orele de meditatii.

Nu in ultimul rand, puteti alege ‘’Istorie – 70 de teste’’ cu modele complete de rezolvare. 40 De modele noi pentru subiectele I si II. Aceasta lucrare reprezinta un ghid de pregatire pentru bacalaureat, oferindu-le elevilor o varietate de surse istorice care constituie un real ajutor in sistematizarea cunostintelor dobandite la orele de curs si nu numai si ii va ajuta sa isi imbogateasca cultura generala, oferindu-le informatii usor de asimilat si de tinut minte.

Zi si tu ceva