Fulare pentru bărbaţi

Una dintre cele mai mari greseli pe care o fac mamele, fiicele, surorile, sotiile, concubinele, amantele, 🙂 ma rog, persoanele de sex feminin in general, este ca isi inchipuie ca moda si eleganta in materie de imbracaminte ar fi un atribut care le-ar fi destinat numai si numai lor.

Nimic mai fals, dragele mele!

Ia spuneti-mi voi, va rog frumos, nu vi s-a intamplat niciodata sa veniti fata in fata cu o persoana de sex masculin care a reusit sa se faca imediat remarcata in ochii vostri prin faptul ca era extrem de prost, neasortat si fara gust imbracata?

Si in acest caz, v-ati pus vreodata intrebarea cine este de vina pentru situatia creata, care v-a lovit direct la ochi?

Pai, cine sa fie, cel care nu stie sa imbrace, nu-i asa?

Nu-i asa, fals din nou, dragele mele! Pentru ca asortatul culorilor, educarea bunului gust si gasirea unor piese de imbracaminte in pas cu moda care se poarta pe strada la un moment dat este – aici da! – un atribut exclusiv al sexului feminin si atunci cand vine vorba de sotul, fiul, tatal, amantul sau concubinul fiecareia dintre voi.

Daca rostitul celor doua cuvinte nu e specific barbatesc, vorba unui cunoscut cantec mai mult sau mai putin la moda, ei bine, aflati ca nici gasirea celor mai bune solutii vestimentare pentru a avea cea mai buna imagine atunci cand iesi in lume este la fel de nespecific barbatesc.

Iar aici trebuie sa intervina, ca de multe alte ori in viata, flerul si intuitia voastra cea feminina. Care, puse acum in slujba celui drag, vor reflecta in ochii celoralte persoane feminine cu care acesta va intra in contact, de fapt propria voastra imagine.

Pentru ca toata lumea stie ca in spatele unui barbat de succes se afla intotdeauna o femeie extrem de priceputa in toate cele ce inseamna bucatarie si vestimentatie.

Iar daca se intampla cumva ca tu, draga mea cititoare care iti asterni acum ochii peste cuvintele acestea, sa nu fii printre cele mai pricepute cand vine vorba de imbracat, iata o sugestie din partea mea: incearca sa cauti de net haine baieti, si vei gasi foarte multe modele si idei pentru a-ti imbraca, daca nu toata partea masculina a familiei, macar pe cei mai mici dintre ei.

Si cu siguranta te vei bucura atunci cand vei afla ca milioane de femei apeleaza in fiecare zi la aceasta solutie de a gasi online ceea ce au nevoie pentru garderoba masculina.

Si asta din simplul motiv ca … si barbatii se imbraca, nu-i asa? Evident ca asa e, desi multi dintre ei nu sunt constienti de acest lucru. Iar asta se vede mai ales atunci cand apar in fata ochilor celor mai experimentate dintre femei. Care femei nu sunt intotdeauna cele care stau mereu in preajma lor si anume cele amintite de mine in cele mai sus: mame, sotii, amante sau concubine.

Adica exact cele care ar trebui sa se ocupe ca imaginea acelui barbat sa fie impecabila.

Dar de ce este nevoie ca imaginea unui barbat sa ajunga la acest superlativ numit impecabil? Mai exact, de ce ar avea nevoie barbatul din viata ta pentru ca imaginea lui exterioara sa nu mai suporte absolut niciun retus?

Pai sa vedem. La un fular asortat cu tot ceea ce are pe el te-ai gandit? Nu? Atunci bucura-te ca ai ajuns pe blogul meu si ca citesti acesta postare care cu siguranta iti va fi mult mai de folos decat te gandeai tu.

Ai putea ca sa incerci de exemplu un fular in carouri, care are avantajul ca este un print clasic, care nu se demodeaza niciodata.

Ce zici insa de un fular in culori estompate? Evident ca nu suna rau deloc, pentru ca tu stii mai bine ca oricine ca acesta se poate asorta cu aproape orice tinuta.

Dar un fular cu modele inspirate din perioada de Craciun cum ti se pare? Nu-i asa ca ti-am dat ideea perfecta pentru cadoul de sub brad?

Asa ca daca v-am trezit cumva interesul cu cele pe care vi le-am scris mai sus, va las si cateva date de contact care – cred eu – va vor fi de mare folos:

SC MINIER & POSETTE SRL
Numar de telefon : 0332 401 146
Adresa de Mail : VANZARI@ABOUT-MEN.RO

Zi si tu ceva