Bucătăria viitorului

Bucataria viitorului este cu mult diferita de ceea ce cunoastem de la parintii nostrii. Si nu vorbim numai despre electrocasnice de ultima generatie, frigider cu touchscreen, conectate la internet si cuptoare inteligente.

Vorbim inclusiv despre tipul de mobilier folosit. Nu ne mai putem baza doar pe strictul necesar atunci cand ne alegem mobila de bucatarie. Trebuie sa gandim fiecare coltisor sau spatiu, trebuie sa proiectam fiecare raft si sertar astfel incat totul sa fie compact si functional, dar sa aiba si un design care sa ne incante peste masura. De aceea exista mobila de bucatarie moderna, comercializata si in Romania de magazinele de specialitate.

Acest tip de mobila este extrem de apreciat de zeci de ani in toata Europa si, din fericire, si tara noastra a ales sa promoveze bucatarii moderne, de calitate, precum acestea. Garantia calitatii este oferita de insasi tara de provenienta. Aveam de-a face cu bucatarii germane si cu totii stim ce inseamna produsul german. Profesionalism, calitate, functionalitate si rezistenta!

Fiecare bucatarie este creata pe comanda conform instructiunilor clientului. Puteti alege din modelele prezente sau puteti crea apropria bucatarie in functie de dorintele si de dimensiunile spatiului de care dispuneti. Atunci cand este creata o bucatarie sunt luate in considerare cele mai mici aspecte ale mobilierului. O bucatarie poate fi moderna, traditionala, minimalista sau foarte functionala. Insa, indiferent de design, bucataria trebuie sa indeplineasca anumite conditii. In primul rand trebuie sa se potriveasca necesitatilor personale. In asta se incadreaza frecventa folosirii bucatariei, cat de des se gateste in ea si, desigur, cate persoane o folosesc. 

Trebuie sa se mai tina cont si de culorile potrivite. Totul trebuie facut in functie de design-ul intregii case si al culorilor predominante. Bucatariile moderne sunt create, de obicei, in culori aprinse, pe cand cele traditionale sunt in culori naturale, care sa inspire caldura si acel aer familiar. Cu ajutorul configuratorului de pe site, puteti fi propriul designer sau, daca este mult prea dificil, specialistii va stau la dispozitie pentru ajutor. Oricare este alegerea, calitatea va fi excelenta si veti primi acasa bucataria pe care ati visat-o, bucataria pregatita pentru a face fata viitorului.