Celebra sobă în perete înlocuită de aer condiţionat dublusplit

Ingeniozitatea omului a functionat din cele mai vechi timpuri, cand a fost in joc confortul sau si cheltuielile de intretinere a acestuia. Asa a aparut celebra soba in perete care incalzea la fel de bine doua camere, economisindu-se si spatiu si bani.

In prezent, utilizarea lemnelor in procesul de incalzire al locuintelor nu mai este la fel de frecventa ca in trecut, fiindca oamenii pretuiesc padurile, incalzitul cu lemne este costisitor, solicitant si murdareste casa.

Exista insa un concept ultramodern al sobei din perete si anume: aer conditionat dublusplit care are capacitatea de a incalzi sau raci simultan doua camere, prin intermediul celor doua unitati interioare, racordate la unitatea exterioara.

Produsele din aceasta categorie sunt atat de numeroase, incat se intind pe 31 de pagini ale catalogului virtual, iar clientii au de unde alege. In dreptul fiecarui produs se afla o fisa tehnica, iar clientul poate apela la un specialist sa afle ce se potriveste cel mai bine apartamentului sau casei sale.

Daikin Comfora Bluevolution FTXP20L 7000 BTU este un aparat performant si ieftin, pretul sau fiind de 1055 de lei.

Conexiunea este de tip Wi-fi.

Cumparatorul trebuie sa fie foarte atent daca produsul respectiv se afla in stoc sau este disponibil la comanda si in functie de nevoile sale poate alege ce il avantajeaza.

Este bine sa folosim noile descoperiri ale stiintei si tehnologiei pentru sporirea gradului de confort termic si sa alegem aparate de aer conditionat care:

-consuma foarte putin si nu costa nici ele mult, sa avem atat caldura, cat si racoare (vara) la cele mai bune preturi.

-sa arate bine, sa fie elegante si cat mai putin vizibile.

-termenul de garantie sa fie generos

-sa inlocuiasca mai multe dispozitive, cum ar fi: soba sau centrala ce asigura incalzirea si ventilatorul care racoreste aerul din camera.

-produsul sa se poata comanda online si sa fie livrat la adresa indicata.

Zi si tu ceva