Rochii scurte Ralta

Una dintre problemele cele mai mari pe care le poate avea o femeie pe lumea aceasta a noastra este alegerea rochiei potrivite cu evenimentul la care doreste – sau este nevoita – sa participe la un moment dat.

Daca e sa vorbim de evenimentele la care participa din anumite obligatii, profesionale sau sociale, atunci problemele legate de alegerea imbracamintei par a fi mai simplu de rezolvat decat in cazul evenimentelor la care se duce din proprie initiativa. Desi lucrul acesta le-ar putea parea intrucatva paradoxal unor neavizati care privesc totul simplu si superficial, din exterior.

Insa, cu o mica analiza la rece a situatiei, oricine isi poate da seama ca nu este vorba de fapt niciodata de absolut niciun paradox, pentru ca prezenta din obligatie intr-un anumit loc implica doar sobrietate si atat.

Spre deosebire de aceste situatii, atunci cand o femeie se duce la un eveniment cu si din placere, isi aranjeaza imaginea asa cum considera ea ca o avantajeaza. Pentru a iesi in evidenta in situatia respectiva si mai ales pentru cine considera ea ca merita cu adevarat sa se bucure de aceasta imagine.

Si atunci femeia se uita cu atentie in garderoba proprie si isi da seama purtata de instinctul sau feminin care nu da gres niciodata, ca o rochie scurta i se potriveste a fi purtata la evenimentul respectiv.

Pentru ca da, aici este vorba despre evenimente mondene la care se impune o tinuta cat mai sexy, care sa scoata in evidenta, in primul rand si mai presus de toate, acea parte din personalitatea unei femei legata de calitatile sale fizice unice.

Pentru ca numai in acest fel, persoanele de sex opus prezente in acelasi timp in acelasi loc isi vor lasa la o parte orice alte treburi si isi vor face de lucru cat mai mult si cat mai aproape de doamnele si domnisoarele din incinta. Iar aflarea in compania barbatilor este ceea ce isi doreste orice femeie prezenta la un asemenea eveniment. Pentru ca de aici si pana la aflarea sufletului pereche se pare ca nu mai poate fi decat o cale extrem de scurta.

Scurta, scurta, dar nu atat de usoara pe cat ar parea la prima vedere.

De aceea, pentru a face totul mai usor, un mic ajutor din partea unei rochii scurte se impune aproape intotdeauna.

Iar persoana care are nevoie de ajutor in acest caz este, contrar asteptarilor, cea de sex masculin, care nu prea isi mai poate gasi cuvintele cand ii cade privirea peste ceva de genul celor din fotografiile de mai jos.

Domnisoara care isi face selfie poarta o rochie cambrata cu drapaj vertical in lateral. Culoarea neagra o face sa arate cat mai subtire, iar silueta ii este scoasa in evidenta in cele mai mici detalii.

Manecile sunt scurte, cu volanase, astfel ca cea care o poarta se va simti mereu lejer in ea. Are croiala in jurul gatului si poate fi accesorizata cu brose de mari dimensiuni. este disponibila in mai multe marimi.

Principalul atu al unei rochii de genul celei din imaginea a doua este ca iti ofera posibilitatea sa iti asortezi accesoriile cu oricare din cele doua culori ale sale.

Frumusetea picioarelor tale este scoasa in evidenta alaturi de eleganta pantofilor tai. Atentie, nu se recomanda tocurile inalte in acest caz.

Este perfecta pentru evenimentele de seara.

Zi si tu ceva