blugento

Creare magazin online

Sa presupunem ca esti un antreprenor aflat la inceput de drum in mediul online.

Sa mai presupunem si ca ai destule cunostinte in ceea ce priveste afacerile. Insa nu la fel de multe cunostinte atunci cand vine vorba si de magazinele virtuale.

Ar putea acest lucru sa fie un impediment pentru tine? Ar putea, insa nu ar fi si normal asa ceva…

Tu, ca un biznismen ce te consideri – si de fapt chiar esti, avand in vedere realizarile tale de pana acum – stii mai bine decat oricine cam ce isi doreste un consumator care are bani de cheltuit.

Primul lucru este, evident. calitatea. Iar pentru aceasta, clientii potentiali prefera sa faca mult slalom printre branduri.

Si este la fel de important unul nou, pe cat este unul consacrat cum e Blugento.

Adica da, domne, purtam si noi ultima fitza in materie de geaca cu tinte si ciocate, dar de la cine le cumparam? Purtam chiar asa, orice no-name? Nu, evident ca nu putem purta asa ceva, numai ca atunci cand ne apucam de cautat la eticheta lucrurile se complica intrucatva.

Mai apoi, urmatorul lucru care ii trece prin cap oricui este pretul. Da, pretul este un „accesoriu important” atunci cand vrei sa te dai la eticheta, dar nu cel mai important, veti spune. Ca doar de aia e brand, ca sa coste.

Da, sa coste, n-a zis nimeni nimic in privinta asta, dar nu sa coste oricat. Ai si tu bugetul limitat si, cel mai important, ai nevoie sa poti face o minima comparatie intre cei care vand tzoale si ciocate de la acelasi brand. Si daca se poate evident, brandu – brand, de calitate, dar si ieftin, nu-i asa?

Apoi, mai este si altceva. Brandurile astea au si ele mai multe nume, ai vrea daca se poate sa le gasesti pe toate la un loc si sa iti alegi cate ceva de la fiecare, ca n-o sa-ti atarne aceeasi eticheta de sus pana jos, nu?

Asa, si ce ai mai vrea tu, dragul meu client sau draga mea clienta? A, pai nimic prea important, doar asa ceva, daca se poate, un magazin care sa imi satisfaca toate aceste conditii. Si daca exista, acet magazin ar face bine sa nu fie foarte departe de casa mea, pentru ca nu prea am nici timp si nici chef sa ajung nu stiu pe unde ca sa admir toate modelele. 🙂

Iar cel mai apropiat magazin nu ar putea sa fie decat cel online, la care poti ajunge printr-o simpla atingere a ecranului telefonului propriu.

Si aici revenim la flerul tau de om de afaceri, care nu poate sa fie diluart de lipsa constintele tehnice in ceea ce priveste crearea unui magazin online.

Asa ca solutia pentru tine nu ar putea sa fie alta decat cea deja testat si acceptata de o multime de alte branduri celebre de la noi din tara.

Este vorba de platforma ecommerce Blugento, pe care o poti gasi la urmatoarele date de contact:

adresa: str. Henri Barbusse 44-46, CBC2, Cluj-Napoca, jud. Cluj

Telefon: 037 788 1060 / 0755 068 401 de luni pana vineri intre orele 9:00 – 17:00

E-mail: contact@blugento.ro

Zi si tu ceva

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.