Cele mai importante momente din viaţa ta

Deja stim cu totii ca nu exista nunta la care sa nu vedem cel putin un fotograf, deoarece surprinderea in fotografii a celor mai importante momente de la un astfel de eveniment merita sa fie captate pentru toata viata. Si este lesne de inteles acest lucru, deoarece amintirile frumoase merita sa fie pastrate la un loc, intr-un album foto / video pe care sa il poti viziona chiar si peste ani de zile, cu acelasi entuziasm ca prima oara.

La un astfel de eveniment l-am cunoscut si pe George, un fotograf profesionist care are o poveste foarte frumoasa cu aparatul foto. El si-a cultivat aceasta pasiune pentru fotografie de cativa ani buni si sutele de ore si cadre surprinse de acesta l-au ajutat sa capete experienta in domeniu, experienta care s-a transpus ulterior in profesionalismul cu care acesta isi face treaba, la fiecare eveniment in parte.

De asemenea, orice sedinta foto realizata de el se desfasoara intr-un cadru prietenos si destins, astfel incat modelele lui nu isi fac alte griji in plus, ci doar se bucura in totalitate de fiecare moment petrecut alaturi de cei dragi, pentru ca George este ‘’omul din umbra’’ care isi face treaba cu discretie, uneori fara sa ii simti prezenta. Povestea completa a lui George este a oricarui alt fotograf: un site oficial, unde oricine ii poate rasfoi portofoliul si online, cu o multime de fotografii de la sedintele foto realizate de acesta, pana in prezent.