Rochii de ocazie deosebite

A venit vara si petrecerile se tin lant. Este perioada cea mai solicitata din an atunci cand vorbim despre nunti, botezuri, petreceri de logodna sau orice alta ocazie in care ai nevoie de o tinuta eleganta.

O ocazie deosebita necesita, fara niciun dubiu, si un articol vestimentar pe masura. Vorbim despre rochii de ocazie ce sunt impuse de eticheta sau dress code. Inca din cele mai vechi timpuri, tinuta pentru evenimente a trebuit sa fie una deosebita. Doamnele din inalta societate, printesele si reginele apelau la cei mai mari croitori ai vremii respective. Insa, in acele timpuri numai cei cu adevarat bogati isi permiteau luxul de a avea o rochie de gala, pe care sa o poarte la cele mai importante petreceri, baluri si receptii. 

In ziua de azi lucrurile stau insa cu totul altfel. Faimoasele rochii de ocazie sunt disponibile oricui si, mai mult, orice doamna si domnisoara cocheta isi poate comanda ceva potrivit siluetei. Noi va recomandam doar atelierele haute couture unde poti comanda ceea ce doresti, de la rochii dama de zi, de ocazie si pana la costume de baie unicat. Atelierul pune la dispozitia celor care doresc rochii de ocazie, numeroase modele deja create sau se poate plia pe dorintele clientelor. Pasiunea pentru haine a facut ca atelierul sa recapete rapid renume printre iubitoarele de tinute unicat si orice femeie care a adoptat un look creat de un asemenea atelier a stralucit ca o adevarata diva. In fiecare an, atelierul se reinventeaza si incearca sa vina cu tinute cat mai inspirate si care sa fie in trend cu ceea ce propun marii stilisti ai lumii. De asemenea, preturile sunt mai mult decat accesibile, astfel ca va fi extrem de usor sa ai o tinuta pe care o doresti, chiar si cu un buget mai modest.

Nu trebuie sa iti faci griji. Rochia se va face exact pe masurile clientei si modelul va fi intocmai cel ales. Cele care vor imbraca o tinuta semnata de atelierul celebru vor intoarce, cu siguranta, toate privirile. Pentru mai multe informatii despre comenzi intra si tu pe site si contacteaza echipa. Nu vei fi dezamagita!