Avantajul anunţurilor online!

Traind intr-o lume tot mai digitalizata, este normal ca si anunturile noastre sa fie postate in format electronic pe retelele de socializare sau pe diferitele platforme web care ofera aceasta posibilitate.

Este un mod foarte rapid de a transmite mesajul catre alti utilizatori web si functioneaza exceptional de bine in contextul marketingului online. Anunturile personale, de cele mai multe ori, sunt postate de oameni care vand diferite obiecte pe internet, acestea pot fi uzate sau noi, dar si de persoane care ofera servicii sau sunt in cautarea unor servicii (ex.medicale, infrumusetare sau distractie). De cele mai multe ori, aceste anunturi gratuite isi fac treaba foarte bine, iar cei care doresc sa sporeasca vizibilitatea pot alege sa plateasca pentru un anumit timp platforma respectiva, astfel anuntul va fi mereu in topul cautarilor.

De ce sa folosesti anunturile online, atunci cand vinzi o masina?

Este indiscutabil faptul ca atunci cand postezi un anunt de vanzare a masinii pe o platforma online beneficiezi de o vizibilitate extrem de sporita, mai mare decat daca ai decide sa mergi cu masina intr-un targ auto sau sa-ti anunti toate cunostintele ca esti in cautarea unui nou proprietar pentru autovehiculul tau.

Totusi, atunci cand publici anuntul, trebuie sa-ti amintesti ca nu esti singura persoana care procedeaza in acest fel si ca pe platforma respectiva pot fi gasite sute de anunturi de vanzare a aceluiasi tip de masina. Pentru a te asigura ca oferta pe care o postezi se va diferentia de celelalte, este important sa oferi detalii cat mai multe despre masina pe care urmeaza sa o vinzi, sa faci cat mai multe fotografii si sa stabilesti un pret corect pentru ceea ce vrei sa vinzi.

Un alt avantaj major al unei platforme online este reprezentat de usurinta prin care clientii si vanzatorii pot comunica intre ei. Spre deosebire de un simplu anunt de vanzare postat la mica publicitate, unde persoanele interesate de masina pot contacta vanzatorul doar telefonic, o platforma online ofera nenumarate canale de comunicare interne, cu functii de partajare foto/video si de chat in timp real.

Insa, trebuie mentionat faptul ca acest beneficiu se poate transforma intr-un dezavantaj pentru o persoana care nu isi cunoaste cu adevarat masina sau care incearca sa ascunda anumite defecte ale masinii si refuza sa-i trimita clientului fotografiile cerute. Astfel, trebuie sa accepti ca pe o astfel de platforma, o mare parte din clienti te vor contacta pe aceasta cale si nu telefonic, cum erai obisnuit.

Cu toate acestea, daca dai dovada de sinceritate, ii pui potentialului cumparator la dispozitie toate materialele de care acesta are nevoie si daca vorbesti deschis despre eventualele probleme ale masinii, sansele ca acesta sa doreasca sa vada masina sunt foarte mari. 

Spre deosebire de un targ auto sau de mica publicitate, pe o platforma online ai optiunea de a vizualiza rapid toate preturile masinilor care se aseamana cu cea pe care iti doresti sa o vinzi si sa-i ajustezi valoarea in asa fel incat sa gasesti rapid un client. Aceasta metoda este ideala pentru persoanele care, dintr-un motiv sau altul, doresc sa-si vanda rapid masina si ar fi dispuse sa reduca putin din pret pentru a gasi cat mai repede un cumparator. 

Anunturile sunt calea cea mai simpla de a-ti vinde lucrurile care nu iti mai sunt de folos!

Zi si tu ceva

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.