Gripa, baubaul de sezon (II)

Adevarul integral spus de medici este ca in extrem de putine cazuri gripa ar putea sa constituie singura cauza a decesului unui om. De obicei, persoanele cu gripa mor din cauza complicatiilor pe care aceasta boala le aduce intr-un organism slabit de o boala deja instalata.

Putem scapa de gripa cu tratamente naturiste?

Depinde de faza bolii. Asa cum bine stim, cel mai eficient tratament al oricarei boli este profilaxia. Iar aici tratamentele naturiste ne pot veni in ajutor.

Mama natura ne poate oferi mai multe solutii atunci cand vine vorba de intarirea imunitatii organismului fiecaruia dintre noi, dar evident ca nu ne poate oferi nimic atunci cand nu respectam regulile minime de igiena.

Apoi, e bine ca fiecare dintre noi sa se informeze cat mai temeinic in legatura cu simpomele gripei, si asta din cauza ca foarte multa lume confunda gripa aflata in stadiul incipient cu o simpla raceala.

Iar cand se ajunge de la tuse la febra de 40 de grade si rosu in gat, este deja mult prea tarziu. Atunci nu mai putem apela sub nicio forma la tratamentele naturiste, pentru ca doar injectiile mai pot avea un cuvant de spus.

Si pentru ca tot am amintit de injectii: a nu se trece cu vederea rolul hotarator al vaccinarii!

Cu alte cuvinte, ne intoarcem la ceea ce am discutat mai sus: trebuie sa fim mereu informati in legatura cu tot ceea ce ne poate ajuta sa ne mentinem starea de sanatate.

Zi si tu ceva

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.