De ce îşi doreşte lumea masaj erotic?

Printre fineturile unei vieti lipsite de griji se numara, alaturi de un tutun fin sau o bautura fina, si erotismul de cea mai inalta calitate.

Evident ca o afirmatie precum cea pe care am facut-o eu mai sus naste mai multe intrebari decat raspunsuri la nevoile noastre zilnice.

In primul rand – ce inseamna o viata lipsita de griji ?

Pai sa vedem… Unii considera ca este de ajuns sa ai o viata plina de reusite ca sa te simti implinit. Insa , asa cum bine stim cu totii , intre o viata plina de reusite si o viata fara griji sunt totusi destul de multe deosebiri.

Dar si la fel de multe asemanari – vin si adaug eu.

Pentru ca o viata fara griji nu presupune neaparat sa nu ai nimic care sa te deranjeze zi de zi sau cu o anumita periodicitate , ci poate presupune la fel de bine sa ai cam tot ce iti doresti si sa te bucuri de toate acele mici – sau mari ! – placeri ale vietii de care poate avea parte numai cine stie ce isi doreste cu adevarat de la viata aceasta pe care unii o gasesc ca fiind mult prea scurta, dar poate ca doar li se pare . . .

Si masajul erotic facut acasa este extrem de confortabil pentru ambii parteneri, tinand cont de faptul ca cei doi tin unul la celalalt. Mai mult decat atat, masajul erotic te poate invata sa te relaxezi cu adevarat si sa te bucuri de toate senzatiile speciale si inaltatoare oferite de catre partener.

Un lucru extrem de interesant de stiut este acela ca barbatii , chiar daca sunt mult mai atrasi de latura sexuala in general, nu sunt intotdeauna la fel de deschisi atunci cand vine vorba de un masaj erotic. Ba chiar unii dintre ei pot ajunge la unele manifestari extreme, devenind recalcitranti sau, din contra, sfiosi atunci cand vine vorba despre un subiect de genul acesta.

De aceea, poate ca nu este deloc lipsit de importanta ca o sedinta sau doua de masaj erotic sa fie facute, mai ales intr-o prima faza, in intimitatea propriei case.

Aici barbatul va trece mai usor peste lipsa de incredere in sine care ii este necesara ca sa isi adune curajul interior si sa faca un drum la un salon de masaj erotic profesionist.

Insa, din pacate, cu tipul acesta de probleme nu se confrunta doar reprezentantii sexului tare.

In ziua de astazi, s-a ajuns la situatia in care din ce in ce mai multe cupluri au probleme, iar cele de natura intima se pare ca se afla intre primele locuri din top.

De aceea, este bine ca, dupa epuizarea tuturor celorlalte metode de rezolvare, sau chiar in completarea acestora, sa se incerce si ceva mai deosebit, cum ar fi vizita in doi la un salon de tipul acesta.

Chiar si in aceste cazuri insa, nu este deloc lipsit de importanta ca acestia sa poata sa ia in considerare si o vizita intr-o locatie discreta cum este si cea din fotografia de mai sus, in care se pot petrece momente unice, care pot si trebuie de fapt sa duca la armonia in cuplu.

Adica, as vrea sa se inteleaga exact cum trebuie tot ceea ce am scris in cele de mai sus. Sedintele de terapie de la psiholog sunt absolut necesare si de cele mai multe ori duc exact la rezultatele pe care le asteapta cei doi parteneri care au ajuns in impasul respectiv.

Ei, daca v-am convins cu ce v-am scris, atunci notati:

Salonul de masaj Artemis Bucuresti

Adresa: Strada Constantin Coanda nr. 13, București

Zona: Piata Victoriei

Telefon programari: 0727 861 111

Telefon angajări: 0732 855 488

E-mail: artemis.masaj@gmail.com

Web: www.masajartemis.ro

Program:
Luni – Sambata: 1:00 PM – 04:00 AM
Duminica: 4:00 PM – 02:00 AM

Zi si tu ceva

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.