Lista candidaţilor la prezidenţiale şi motivele pentru care au fost votaţi sau nu (II)

5. Vasilica Viorica Dancila (PSD). Ceea ce parea la inceput o gluma, a devenit o candidatura cat se poate de serioasa, mai ales ca multe sondaje o aratau in turul 2. Aparuta ca „o bula de neant” (apud CTP) direct din Parlamentul European, Viorica era regina absoluta a gafelor de toate felurile.

motive pentru care a fost votata: are o ambitie si o perseverenta iesite din comun, a reusit sa se impuna peste un intreg partid plin de duri

motive pentru care n-a fost votata: he-he! 🙂

6. Catalin Sorin Ivan (ADN). Mai intai de toate, trebuie sa stii ca ADN nu vine de la genomul uman, ci de la Alternativa pentru Demnitate Națională, un partid chiar mai obscur decat candidatul sau. Singurul lucru interesant din biografia lui este ca are 3 fete triplete.

motive pentru care a fost votat: a fost europarlamentar, se pricepe la politica mare

motive pentru care n-a fost votat: a fost pesedist

7. Ninel Peia (PNR). Nini a fost la prima tentativa de a ne fi presedinte, iar partidul sau se numeste Neamul Romanesc, ceea ce e bine.

motive pentru care a fost votat: este un luptator fervent pentru cauza lui

motive pentru care n-a fost votat: lipsit de notorietate

8. Sebastian Constantin Popescu (PNR). Alt candidat, alt PNR, aceeasi notorietate. De data asta, PNR vine de la Partidul Noua Romanie, ceea ce e si mai bine.

motive pentru care a fost votat: era cel mai sarac dintre candidati, nu are casa, masina, nici macar bani in vreun cont. Nu crezi? Poti consulta declaratia oficiala de avere depusa la BEC odata cu semnaturile pentru candidatura.

motive pentru care n-a fost votat: nu a avut in politica o activitate care sa-l fi facut suficient remarcat

9. John Ion Banu (PNRo) Mai adaugam deci un „o” si obtinem Partidul Natiunea Romana. Din punct de vedere al numelor, va marturisesc ca este preferatul meu. Numele de John si l-a adaugat dupa emigrarea in America.

motive pentru care a fost votat: a reusit sa dezvolte o afacere profitabila in mediul de business american, ceea ce il recomanda ca avand calitati reale de lider si relatii benefice pentru noi peste ocean

motive pentru care n-a fost votat: succesul in afaceri nu garanteaza succesul in politica

Zi si tu ceva