Tractarea tracţiunii

Ai de facut o constructie pentru tine sau pentru firma ta si ai nevoie de o mana de ajutor. De fapt, nu chiar de o mana, ca doua maini ai si tu plus inca vreo cateva zeci de cai putere, iar la nevoie poti gasi chiar si cateva sute. Si e clar, discutam de multi cai putere, o adevarata herghelie in toata regula, si toata plina de putere.

Si nu e neaparat necesar sa cumperi acum toate utilajele de care ai nevoie, poti chiar sa le inchiriezi. Si stiu ca ai de mutat multe tone de pamant dintr-o parte in alta. Dar, asa cum bine stii si tu, pamantul nu se muta singur. Are nevoie doar de putin ajutor, iar efortul, cu siguranta, nu il vei simti tu.

Dar atunci cand ai o masina puternica, sa zicem chiar cu tractiune integrala, nu te gandesti decat la faptul ca ai mereu la dispozitie un utilaj care face fata oricarei situatii.

La o adica ai putea chiar sa o folosesti ca sa iti scoti din belea un amic care a ramas in drum si are nevoie de cineva care sa il tracteze.

Daca ajungi chiar tu in postura amicului si ai nevoie la randul tau de cineva care sa te tracteze?

Ce te faci atunci?

Pai… Stiu: primul lucru care iti vine in minte este ca tie nu ti se poate intampla asa ceva. Asta insa numai pana la proba contrarie. Daca amicului tau i s-a intamplat, tie de ce nu ti s-ar putea intampla beleaua asta? Exista vreo masina perfecta? Si gandeste-te ca a ta e mare si puternica, pe tine cine te poate tracta, ai?

Dar daca lucrurile se complica mai mult si te trezesti ca unul din camioanele firmei tale, plin cu marfa, a ramas blocat undeva pe marginea unui drum de tara? Cum scoti camasa in fata clientilor tai care asteapta marfa la o anumita ora convenita impreuna printr-un contract cu multe clauze penalizatoare?

Daca stai sau ti se intampla asa ceva oriunde in tara, ai scapat, pentru ca acum ai o solutie sigura si salvatoare pentru toate problemele de acest gen. Si asta pentru ca ai acum la dispozitie o firma specializata care iti vine in ajutor cu tot ce ai nevoie.

Dar, asa cum bine spune o vorba din batrani, paza buna trece primejdia rea. Trebuie sa fii constient ca o belea de genul acesta ti se poate intampla oricand si de aceea trebuie sa fii in permanenta extrem de bine pus la punct cu un stoc de piese de schimb pentru camioane.

Aviz deci tuturor celor care au in proprietate sau in folosinta camioane, TIR-uri si alte asemenea masini mici, mari sau chiar cu gabarit depasit: la nivelul profesional la care lucrati voi prin afacerea voastra, nu va puteti permite sa nu va serviti clientii exact asa cum se cuvine. Trebuie sa le oferiti niste servicii impecabile in schimbul banilor pe care vi i-au dat, asa ca utilajele voastre trebuie sa fie in permanenta in cea mai buna stare pentru a face fata tuturor provocarilor.

Orice scurtcircuit in buna desfasurare a unui transport contractat de un client poate aduce pagube imense afacerii voastre, asa ca fiti mereu pregatiti cu tot ceea ce va trebuie.

Va place camionul din imaginea alaturata. El este un Renault Premium 2, iar proprietarul sau nu are nevoie sa isi faca griji in legatura cu piesele de schimb.

Iar daca si tu esti interesat de tot ceea ce ti-am scris in cele de mai sus, atunci noteaza-ti urmatoarele date:

S.C. Sing Sing S.R.L, Bulevardul Ferdinand I, Nr. 60, 510114, Alba Iulia, Jud. Alba.

Telefon: +40 746 204 794.

E-mail: office@camioane-autoexpress.ro.

Program

Luni – Vineri: 9-17, Sambata: 9-12.

Zi si tu ceva

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.