Bandă pet

Ce poate fi mai tentant intr-o zi torida de vara decat un pahar de apa naturala rece?

Si cum zilele toride de vara sunt in toi exact in momentul in care va scriu eu aceste randuri, e clar cred pentru toata lumea care mai are nervi si rabdare sa mai si stea si sa citeasca aceste randuri ale mele, ca un astfel de pahar cu apa rece ne-ar prinde bine cam din 10 in 10 minute, nu-i asa?

Evident ca asa e, si tocmai de aceea poate ca nu ar fi deloc lipsit de interes sa tratam in cele ce urmeaza exact acest subiect care priveste o banda pet.

Si cred ca acest subiect este cu atat mai sensibil cu cat din ce in ce mai multa lume pare extrem de sigura ca toata apa naturala, fie ea minerala sau plata, este cam la fel.

Si cum, nu este?

Ei bine, dragii mei si dragele mele, imi pare rau, dar trebuie sa vin acum in fata voastra cu o veste extrem de proasta: aflati ca nu, nu toata apa naturala, fie ea minerala sau plata, este la fel.

Si asta din simplul motiv ca natura ne ofera izvoare de apa limpede in diferite locuri de pe aceasta planeta, locuri cu textura extrem de diferita, daca e sa vorbim de straturile din adancuri pe care apa trebuie sa le parcurga pana sa ajunga sa ne racoreasca intr-o zi de vara ca aceasta, stand intr-un pahar aburit de pe o masa in fata noastra, a fiecaruia dintre noi, cei toropiti de sete.

Asa ca ar fi bine pentru noi sa stam putin si sa luam aminte la ceea ce se scrie pe eticheta fiecarei sticle de apa naturala, minerala sau plata, cu care venim in contact, si asta daca s-ar putea chiar inainte de a duce mana la buzunar pentru a scoate banii cu care trebuie sa o platim.

Si asta e suficient?

Ba bine ca nu! Nu numai ca nu ar putea fi deloc suficient simplul fapt de a afla ce contine apa din sticla pe care ne-o dorim chiar inainte de a o cumpara, dar mai trebuie si sa fim suficient de bine informati de ceea ce poate sa insemne fiecare din acele cifre care apare scrisa acolo pe eticheta acelui produs, fie ca este el pet sau sticla casanta.

Pentru ca numai si numai dupa ce ajungem sa intelegem perfect ce va sa zica fiecare in parte din acele informatii am putea sa constientizam de ce este importanta o banda pet .

Si abia atunci ne vom da seama de faptul ca ori de cate ori ne gandim la „pet”, trebuie sa fim constienti ca acesta are mai multe intelesuri.

Desigur, inseamna in primul rand materialul din care se face cel mai raspandit ambalaj pentru apa minerala sau plata care ne alina setea in mijlocul celor mai toride dintre zile.

Insa, dincolo de acestea, o banda pet sau din polyester se foloseste cu succes la legarea acestor ambalaje in timpul transportului pretiosului lichid de la sursa catre frigiderele noastre.

Retineti asadar ca termenul de pet include doua sensuri, ambele legate intrinsec de hidratarea noastra de zi cu zi din zilele toride de vara: este vorba atat de ambalajul in sine, cat si de banda cu care se leaga ambalajul.

Iar daca v-am trezit interesul prin tot ceea ce v-am scris in cele de mai sus, va invit sa va notati urmatoarele date de contact al producatorului respectivei benzi pet:

KangooPack – un brand al Cora Office Solutions

Adresa: str. Garii Nr. 4B, Alba Iulia, 510194, jud. Alba, Romania
Telefon: 0258 817 842
PROGRAM
Luni-Vineri: 08:30 – 17:00
Sambata – Duminica: Inchis

Adresa de mail: office@kangoopack.ro

Pagina de FB: https://www.facebook.com/KangooPack-1646970235425350/

Zi si tu ceva

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.