Dau la pompă

Era o melodie acum vreo 20 ani sau mai bine pe care o cantau doi baieti dintr-o formatie al carei nume nu cred ca mi-l mai amintesc dar stiu ca parca era scos din cartea de matematica pentru ciclul primar. 🙂

Si despre ce cantau cei doi baieti acolo? Pai cica erau niste versuri care sunau cam asa: „ Dau la pompa / Daca fata a mai slabit… ” 🙂

Desigur, trecand este faptul ca acestea erau putin (mai mult) puerile, mi-a ramas totusi intiparit in minte faptul ca unii barbati ar face orice ca sa isi faca femeile fericite. Adica, uite domne, mai e si lume normala care nu vrea sa isi vada femeia ca se chinuie sa slabeasca, ci o accepta asa cum e, ba chiar o incurajeaza sa isi pastreze formele voluptoase.

Da, asta e felul in care un barbat isi vrea femeia fericita tocmai ca sa poata sa il faca pe el fericit, ca asa e barbatul facut de la natura  – egoist – insa nu chiar in toate situatiile.

Pentru ca mai sunt unele circumstante in care un barbat (sau un anumit barbat, mai bine zis, ca sa nu ne acuze femeile ca generalizam si ca am baga in aceeasi oala toti barbatii care stie, in general sunt niste porci 🙂 ) isi poate face totusi o femeie fericita si la modul dezinteresat, adica fara sa mai astepte ca in urma actiunii lui sa se intample ceva prin care femeia sa il faca si ea automat la randul ei fericita si pe el, ca la faza cu formele voluptoase.

Iar dintre toate aceste circumstante, cred ca cea mai elocventa este aceea cand barbatul isi sufleca manecile, scuipa in palme si se apuca de facut lucruri barbatesti prin casa, adica repara, mestereste, imbunatateste.

2 comentarii la „Dau la pompă

Zi si tu ceva

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.