Cuttere şi foarfece

Citind titlul, sunt sigur ca multi dintre voi v-ati dus deja cu gandul, daca nu direct la Revolutia Franceza, cel putin la o serie de razboaie dintre cele mai distrugatoare din istoria clasica, moderna sau contemporana.

Ei, aflati din start ca v-ati inselat. Eu nu vreau sa va povestesc aici despre cine stie ce inventie distrugatoare, ci despre ceva mult mai pasnic si anume despre munca de zi cu zi de la birou a fiecaruia dintre noi. Sau, daca stam sa plecam urechea la toate barfele corporatiste din ziua de azi, din contra, am putea considera ca munca de zi cu zi de la birou a fiecaruia dintre noi este de fapt ceva mult mai distrugator decat un cutter, nu-i asa? 🙂

Cum parerile sunt impartite, lasam aceasta dilema pe seama celor care se pricep mai bine la barfe si indreptam atentia catre niste cuttere si foarfece. Da, probabil ca si aici trebuie sa vin cu ceva lamuriri, in sensul ca nu este vorba despre ceva tehnologie din industria mai grea sau mai usoara, de la mama laminoarelor de acolo 🙂 , ci e vorba pur si simplu de taierea unor hartii de format A3, A4 sau orice alt A mai exista in STAS.

Iar foarfecele de care va vorbeam la inceput este doar unul dintre acele minunate foarfece pentru hartie fara de care nu ne-am putea face treaba zilnic asa cum trebuie la birou.

Si ca discutia sa fie completa, sa amintim si despre o rezerva cutter pentru documente, foarte buna la biroul omului, pentru ca astfel poti scapa lejer de toate hartiile care nu-ti mai trebuie si care aveau in ele secrete ce nu trebuie stiute de nimeni altcineva.

Secrete, cuttere, foarfece… Sa mai spuna cineva ca munca de birou nu este un adevarat razboi! 🙂

Insa, pentru ca „razboiul” de la birou sa poate sa fie castigat in fiecare zi, cred ca fiecare dintre noi ar avea nevoie de mult mai mult decat atat.

De aceea, va prezint niste produse de pe acest site, care s-ar putea sa ii intereseze pe fiecare dintre voi:

Pentru a va putea deschide plicurile si coletele pe care le primiti, in cea mai deplina siguranta si fara a afecta in niciun fel ceea ce v-a fost trimis prin ele, va recomand un cutit pentru corespondenta Artiglio, asa cum il vedeti si in fotografia de mai jos.

El are lama fabricata din otel inoxidabil, iar manerul ii este din metal.

Insa, pe langa acesta, cred ca mai aveti nevoie si de altceva pentru ca sa puteti imblanzi hartiile care se inmultesc zi de zi la birou.

Este vorba despre o planseta de taiere A2, Alco.

Asa cum ii spune si numele, aceasta planseta se pune pe birou, atunci cand aveti de taiat ceva cu ajutorul unui cutter sau al unui foarfece.

Planseta va va proteja foarte bine blatul de la birou, astfel incat puteti taia tot ceea ce aveti nevoie in cele mai bune conditii si veti scapa astfel de grija eventualelor zgarieturi pe lacul mesei si de grija resturilor care raman dupa taiere.

Ea este conceputa in format A2, astfel incat sa poata sa suporte orice dimensiune a hartiei pe care o folositi la birou, fie ea A3 sau A4.

Este confectionata dintr-un material plastic extrem de rigid, astfel incat va proteja cu succes masa pe care sunteti nevoiti sa executati operatia de taiere. Mai mult decat atat, ea protejeaza foarte bine si lama cutterului.

Si unde mai exact puteti gasi toate acestea? Notati datele de mai jos:

SC VECTOR ONLINE SRL

Sediu social: Bucuresti Sector 6, Splaiul Independentei

Pick up point: SEMA Parc

Splaiul Independentei 319, Obiectiv 19B

telefon: 0731 270 748

email: office@gutuie.ro

Luni – Vineri in intervalul 09:00 – 17:00

Zi si tu ceva

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.