fotomodel director numit ilegal

Un fotomodel şi un director numit ilegal şi-au găsit fericirea pe bani publici

Un raport din 2014 al Corpului de control al prim-ministrului scotea la iveală faptul că fosta conducere a unei companii care activează în sectorul financiar, deţinută de stat, ar fi cheltuit sume considerabile în interes personal.

Astfel, o frumoasa avand meseria de fotomodel ar fi primit cadou o excursie de trei zile la Ibiza de la si impreuna cu presedintele respectivei companii de stat.

Se pare că cei doi au fost atat de fericiti in calatoria facuta pe banii nostri încât excursiile au început sa vina mai apoi pe banda rulanta. Roma, Zurich, Valencia, Milano, ba chiar drumuri urgente la Cluj-Napoca, toate ar fi fost cadourile presedintelui de companie pentru frumoasa fotomodela.

Cum dragostea pentru un manechin se tine pe bani grei, directorul general i-ar mai fi cumparat acesteia si cateva cadouri scumpe, constând în obiecte de lux la valoarea unui mizilic de cateva sute de mii de lei, acolo. Una peste alta, daca cifrele din raportul respectiv erau reale, aventura lui cu ea ar fi costat contribuabilul român undeva peste 23 de milioane de lei.

Iar partea cea mai misto a stirii este ca raportul Corpului de control al prim-ministrului a mai scos la iveala si un fapt incredibil: generosul amorez ar fi ocupat ilegal functia de conducere deoarece nu avea studii superioare, dar se pare că şcoala vietii e de ajuns pentru a te descurca in Romania.