Casă, bricolaj şi petshop

Oare ce legătură ar putea exista între casă, bricolaj şi petshop?

Cum nu imi sta in fire sa imi fierb prea mult cititorii, tot eu o sa va dau si raspunsul: un catel!

Poftim? Da, da, ati citit bine. Un catel este ceea ce au in comun toate cele trei enumerate de mine in titlul acestei postari.

Pentru unii dintre cei familiarizati mai putin sau deloc cu animalele de companie – asa numitele pet-uri 🙂 – raspunsul meu ar putea sa le starneasca un mic zambet in coltul gurii.

Si asta din simplul motiv ca pentru ei termenul de „pet” este asociat de obicei exclusiv cu apa plata, minerala, berea sau cine stie ce alte bauturi pline de „E”-uri , dar care pe eticheta se vor care mai de care mai naturale. Iar in ceea ce priveste cainii sau alte asemenea animale care sunt tinute pe langa casa omului gospodar, ei bine, in mintea unor asemenea persoane a alatura cuvintele casa, bricolaj si petshop pare putin cam bizar…

Insa, ne vine sa credem sau nu, exista un loc pe internet in care toate acestea se afla intr-un singur loc.

Cu siguranta ca multi dintre cei care imi citesc acum aceste ganduri ale mele asternute aici pe blog se regasesc in ceea ce tocmai am scris si probabil ca pana la un anumit punct este si normal ca lucrurile sa stea exact in acest fel.

Dar unde este acel loc de pe internet?

Ei, daca ati remarcat ca in titlu exista si aceste cuvinte, in afara de intrebarea aceea pe care unii o considera legitima, iar altii de-a dreptul hilara, cred ca e cazul poate sa fac in continuare cateva precizari pentru fiecare dintre voi.

Dragii mei, asa cum bine stiu cei care iubesc cu adevarat animalele de companie, a creste un caine sau o pisica implica o mare responsabilitate , iar partea care tine de hrana este una dintre cele mai importante pentru un asemenea stapan.

Cei care sunt obisnuiti sa vada caini si pisici doar pe strazi isi inchipuie uneori ca aceste animale sunt de-a dreptul omnivore si asta pentru simplul fapt ca e de ajuns sa ii arunci unui asemenea patruped chiar si o mica bucata de paine si el se va repezi hamesit sa o inhate.

Numai ca, pe cat de familiare sunt asemenea imagini pentru cei care se uita la animalele ramase pe strazi, pe atat de straine sunt ele de adevaratii iubitori ai unor animale de acest fel, care stiu ca a avea un astfel de suflet in preajma ta presupune sa ai grija de el exact ca si de un copil al tau.

Si tocmai din acest motiv exista un site pe care pasionatii de bricolaj si iubitorii de animale il acceseaza aproape zilnic pentru a vedea cum isi mai pot face fericita toata familia si toata casa.

Iar aici apare deja si raspunsul pe care il asteptau cei care se intrebau care este acest site. Ei bine, dragii mei, el se numeste negociat.ro si il puteti gasi la

email: suport(@)negociat.ro

telefon: 0762433701

pagina de Facebook

Zi si tu ceva

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.