Web hosting: rămâi gazdă sănătoasă

Unul dintre prietenii mei cei mai buni avea o mare problema: isi dorea un blog. Si cei care pana la un moment dat nu ati avut blogul vostru propriu trebuie sa fiti cu totii de acord cu mine ca asta este una dintre cele mai mari probleme de viata pe care poate sa le aiba cineva. 🙂

Asadar prietenul meu isi dorea un blog. Zis, dorit si facut. Dar nu oricum. Prietenul, am uitat sa va spun, este unul foarte pedant, si atunci cand se apuca sa faca ceva este atent pana si la cel mai mic detaliu.

De aceea nu a mirat pe nimeni ca blogul sau proaspat fătat in lumea virtuala avea inca din start domeniu propriu si gazduire platita.

Ceea ce nu este chiar rau

Rau este sa te apuci de ceva la care nu te pricepi absolut deloc fara sa ceri sfatul cuiva cu vechime in domeniu. Adica omul asta si-a facut blog fara sa apeleze la sfatul meu, va dati seama ce eroare imensa?

Ei, si? – veti spune poate. Ei, si… prietenul s-a trezit peste noapte cu un blog aproape nefunctional si cu o gramada de bani pierduti pe web hosting. Pierduti, da, asta este cuvantul potrivit, pentru ca acolo nu i se oferea mai nimic, in afara unui pret piperat incasat de cel care ii gazduia blogul.

Asa ca prietenul a venit in al doisprezecelea ceas la mine si mi-a cerut sfatul. Iar invataturile Anielei catre prietenul si totodata catre toti cititorii ei suna cam asa:

Atunci cand ai nevoie de un web hosting profesionist pentru site-ul tau, fie ca e blog, fie ca e magazin virtual, rezerva-ti vreo doua zile si doua nopti ca sa cutreieri tot netul calare pe motoarele de cautare pentru a gasi cea mai buna oferta.

Asta am facut eu pentru voi, si astfel ati scapat de cele doua zile si doua nopti pierdute pe net. Pentru ca cel mai bun host il gasiti doar la gazduire.ro. Inainte de a intra pe site-ul lor, ii puteti contacta la:

Telefon: 0374.18.78.99 (intre orele 09.00 si 18.00) Fax: 021.209.53.25 Email: oferte@gazduire.ro

sau puteti vizita pagina lor de Facebook.

Doar un alt advertorial pentru web hosting?

La prima vedere asa pare, iar cei care sunt multumiti din toate punctele de vedere de serviciul lor actual de gazduire mai mult ca sigur ca nici nu vor citi aceasta noua postare de pe blogul meu.

Cum insa in ultimii ani detinatorii de site-uri s-au desteptat si au devenit din ce in ce mai pretentiosi, nu prea cred ca mai exista multa lume care sa poata sa fie etichetata ca „multumita din toate punctele de vedere” atunci cand vine vorba de un host web.

Asa ca nu strica sa aruncati un ochi peste datele pe care vi le-am oferit mai sus si sa faceti o comparatie cu oferta de care beneficiati fecare dintre voi in momentul de fata de la furnizorul vostru actual de servicii de gazduire web.

Pentru ca stim cu totii ca atunci cand vine vorba de viteza si de a fi sau a nu fi non stop online, intotdeauna e loc de mai bine. Iar mai bine inseamna cel mai adesea incasari mai mari pentru proprietarul site-ului.  

Desigur, asa cum va asteptati cu totii, acum urmeaza partea cea mai frumoasa, in care ar trebui sa va spun ceva de genul ca nu trebuie sa ma credeti pe cuvant, ci sa incercati totul voi insiva ca sa vedeti ca e adevarat. Desigur, as face si asta, daca as fi intr-una dintre reclamele acelea de la TV.

Dar cum nu sunt, va las in continuare pe voi sa experimentati viteza de incarcare.

Iar acum puteti sa va luati ramas bun de la gazda voastra actuala.

Zi si tu ceva