iubesc si eu pe cineva

Iubesc şi eu pe cineva…

Da, iubesc si eu pe cineva, ca toata lumea.

Iar tie, draga cititorule, daca nu ti s-a intamplat pana acum sa fii indragostit vreodata, treci peste aceasta postare, pentru ca nu o sa intelegi prin ce trec eu acum.

Da, poate ca nu e prima data cand ma indragostesc, insa ceea ce face ca totul sa fie diferit este varsta la care mi se intampla si care ma face sa iau totul mult mai in serios.

Adica, pe bune, una e sa fii cu fluturii in stomac la 16 ani si alta e sa-ti vina sentimentul pe nepusa masa atunci cand mai adaugi inca alti 10 ani.

Sau poate ca… nu e nicio diferenta?

Da, uneori ma gandesc ca dragostea e la fel si la 16 si la 66 de ani, dar, pe bune, nu am cum sa verific asta. Si nici nu ma intereseaza acum.

Pentru ca problema mea este aici, acum, si nu prea pare sa aiba nicio rezolvare imediata.

Exact, eterna dragoste neimpartasita, cand tu suspini numai gandindu-te la el, iar el probabil nici nu stie ca existi…

Ei, sa nu dramatizez totusi, ca lucrurile nu stau chiar atat de rau.

El stie ca eu exist si nici n-ar avea cum sa fie altfel, din moment ce ne intalnim zilnic si petrecem ore bune impreuna, constransi de conventiile sociale carora trebuie sa ne supunem amandoi.

Doar ca…

Doar ca el nu pricepe sau se face ca nu pricepe toate mesajele subliminale pe care i le transmit de fiecare data cand ne intalnim, prin care ii dau de inteles ca sunt interesata de o relatie de lunga durata cu el.

Daca sunteti barbati, nu ma intrebati care sunt acele mesaje subliminale. Iar daca sunteti femei, stiti cu certitudine la ce ma refer.

Insa rezultatele intarzie sa apara. Si poate ca nu vor aparea niciodata.

Desi uneori ma gandesc ca e posibil ca si el sa fie unul dintre cei care isi vor arunca, din pura curiozitate, ochii peste acesta postare de pe blogul meu. Si nici macar nu va sti ca este vorba despre el. 🙂

Asa ca ma adresez tuturor barbatilor care imi citesc blogul: daca sunteti in cautarea fericirii si aveti in jurul vostru pe cineva de care va place, nu ezitati sa ii spuneti pe sleau acest lucru. Pentru ca sunt sanse nebanuite ca ea deja sa fie indragostita de voi.

Revin insa la cazul meu particular.

Poate ca nu intelege ca sunt indragostita de el, poate ca nu il intereseaza sau poate ca nu e in stare sa faca el primul pas.

Caz in care relatia noastra se va termina inainte de a incepe.

Pentru ca mie nu imi plac barbatii timizi, asa cum v-am spus deja intr-o alta ocazie in care am mai discutat de cuceriri.

Zi si tu ceva