aberam blog

Aberăm cu spor

Astazi mi-a venit in minte genul acela de poanta de care este plin feisbucul, cu fotografiile alea gen “ce crede lumea ca fac eu”, “ce crede mama ca fac eu” , “ce crede iubita ca fac eu” “ce imi inchipui eu ca fac” etc. si care se termina cu “ce fac eu de fapt”.

Gandindu-ne acum la partea asta cu bloggeritul, poate ca nu ar fi tocmai lipsit de interes sa ne dam seama cam cum ar arata o asemenea poanta in fotografii legata strict de hobby-ul nostru, al celor care ne pierdem vremea pe net, asa cum isi inchipuie de fapt cei care nu au pus in viata lor mana pe un mouse.

Desigur, oricare dintre voi imi poate spune ca o asemenea poanta a fost deja facuta si chiar circula cu succes pe retelele de socializare, dar cred ca nu mai e vreunul care sa isi aduca aminte cu ce erau pozele alea, nu-i asa?

Da, normal ca asa e, si poate tocmai de aceea am putea face un mic exercitiu de imaginatie ca sa ne dam seama de ce naiba ne-am apucat de bloggerit totusi, nu? Pentru ca in fond si la urma urmei oricine poate face un meme caruia sa ii dea drumul pe net si de care toata lumea care il vede va rade mai mult sau mai putin, dar pe care il va uita in minutul urmator in care va inchide fotografia.

Si uite asa ajungem la marea intrebare pe care ne-o punem sau ar trebui sa ne-o punem cu totii, cei care ne tinem de scris in blogosfera: ce facem noi de fapt sau ce am vrea sa facem noi cu blogurile astea ale noastre pe care ne incapatanam sa scriem cu mai mult sau mai putin spor?

Raspunsurile pot fi multiple, dar cu siguranta unul este intotdeauna adevarat: noi pe bloguri nu facem decat sa aberăm!

Zi si tu ceva

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.