mesaj codat

Mesaj codat: „gel uv base one”

Am văzut şi eu acum câteva zile scrise pe o eticheta cele 4 cuvinte de mai sus.

Gel uv base one…  🙂 Voi ce înţelegeţi din aşa ceva?

Bun, dupa cateva secunde de privit cu atentie, orice persoana de sex feminin se poate dezmetici instantaneu si poate face cateva legaturi de unde poate culege cateva indicii pretioase. Daca esti insa de sex masculin, nu prea iti dau nicio sansa sa dezlegi acest mesaj codat.

Asta desigur, daca nu cumva esti vreun make-up stylist. 🙂

Dar cum sunt destul de rari – cred eu – cei care au imbratisat aceasta meserie si care intra pe aici sa imi citeasca blogul, imi iau eu angajamentul ca in cele ce urmeaza sa va explic pe indelete ce inseamna aceste 4 cuvinte buclucase.

Inainte de a porni insa la drum cu explicatiile, poate ar fi cazul sa scriem mesajul corect, ca poate asa vor mai fi unii, si poate chiar si unele care se vor prinde despre ce este vorba chiar inainte de a scrie eu acest lucru.

Deci mesajul de decodat ar fi asa: „Gel UV Base One”. A sesizat cineva diferenta? Inca nu? Bine, nu-i nimic, hai sa ii dam inainte cu explicatiile.

Gelul este gel 🙂 , adica substanta aceea fermecata care reuseste sa ne faca mai frumosi si mai frumoase din anumite puncte de vedere. Iar aici nu este vorba despre gelul de par, ci despre gelul de unghii, care, ati ghicit, trebuie sa faca mai atragator fizicul unei femei.

UV se refera la razele ultraviolete de care mai toata lumea se fereste in cele mai variate moduri, aplicandu-si creme solare sau purtand ochelari de soare care au asemenea calitati. Numai ca aici, cand vine vorba de unghiile pretioase ale unei femei, treaba cu UV sta exact pe dos, adica nu numai ca nu trebuie sa ne ferim de ele, ci trebuie chiar sa ne expunem unghiile la o lampa cu ultraviolete pentru ca gelul sa fie bine fixat pe acestea.

Base One sunt cuvinte imprumutate ca atare din limba engleza, cea care se pare ca insista tot mai mult sa ne oblige sa ne inlocuim cuvintele din limba materna cu ale sale. Avem asadar de-a face cu un magazin online cu produse pentru manichiura, care contine tot ceea ce isi poate dori cineva din acest domeniu.

Ei, acum cred ca este clar pentru toata lumea ce au vrut sa ne transmita cei care au pus pe eticheta mesajul acela buclucas cu „gel uv base one”. Nu stiu insa daca este la fel de clar pentru toata lumea faptul ca acel mesaj li se adreseaza tuturor cumparatorilor potentiali, indiferent de sexul lor, masculin sau feminin.

Si asta din cauza ca orice femeie si-ar dori sa aiba parte oricand de un asemenea gel, insa cum nu prea are timp sau bani pentru a se dota cu asa ceva ori de cate ori isi doreste, mai lasa uneori si la latitudinea partenerului sau de viata misiunea ingrata de a o surprinde cu un cadou pe masura asteptarilor sale.

Ei, ce ziceti, baieti?

Zi si tu ceva

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.