taxa auto bucuresti

Ce-ar fi ca restul ţării să taxeze toate maşinile cu număr de B şi IF care intră în oraşele lor?

Bucureştenii o merită pe Firea cu vârf şi îndesat, pentru că au votat-o în proporţie de aproape 50%.

Ultima isprava a fostei stiriste de la Antena 1 a fost sa reediteze tampenia lui Mazare, care timp de mai multi ani a barat drumul spre Mamaia al romanilor neconstanteni.

Mai exact, peste noapte toata tara s-a trezit cu o bariera la intrarea in statiune, care se lasa in jos numai in doua situatii: daca aveai numar de inmatriculare cu CT sau daca plateai un bir pus de muschii lui Mazare.

Intrebarea pe care mi-am pus-o eu atunci – si cred ca nu am fost singura – a fost: cum ar fi daca pe ruta Bucuresti – Constanta toti primarii ar pune cate o bariera la intrarea in localitatile lor?

Adica ce, numai Mazare are nevoie de bani la bugetul local? Hai sa conditioneze toata lumea trecerea masinilor nerezidentilor prin satele si orasele lor de plata unei taxe si atunci sa vezi cate mii de lei te-ar costa sa ajungi la plaja…

Numai ca anii au trecut, Mazare a scapat de chelie si de caldura din Madagascar, constantenii au scapat de el, iar restul tarii de barierele de la Mamaia…

Si cand credeam noi ca ne asteapta o mie de ani pace, hop! se intoarce tzatza Firea neodihnita din concediu.

Si, probabil ca sa se razbune pe masinile care ar putea sa polueze pana si creierii unora, a stat ea si a cugetat asa: toti romanii nebucuresteni care mai trec pe tarlaua ei trebuie sa plateasca o taxa in functie de masina pe care o au si de zona din oras in care vor sa ajunga.

Exceptie fac ilfovenii, dar nu pentru toate masinile, si Patriarhia, ca sa se puna bine cu Doamne-Doamne.

E, daca o sa pui tu in practica asa ceva, afla de la mine bai doamna ca o sa adun cate semnaturi e nevoie si ma duc val-vartej sa depun un memoriu la primarele meu prin care o sa cer ca toate masinile cu numar de Bucuresti si Ilfov pe care le mai vad la mine pe strada sa aiba in parbriz dovada ca au platit taxa de intrare la mine in oras.

Si sa fie incluse si masinile Patriarhiei, ce dracu’!

Zi si tu ceva

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.